ANIOS kindergeneeskunde
Deventer Ziekenhuis
Deventer, Netherlands
8 dagen geleden

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als ANIOS Kindergeneeskunde een mooie baan. Waarom?

Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht.

Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ). Begin vorig jaar zijn we gekozen tot beste werkgever in de regio.

De afdeling

Binnen onze dynamische afdeling werken 10 kinderartsen en 7 arts-assistenten. Er wordt zowel klinisch als poliklinisch gewerkt, waarbij de kindergeneeskunde in de volle breedte wordt beoefend.

Participatie aan wetenschappelijk onderzoek behoort tot de mogelijkheden. De vakgroep kindergeneeskunde heeft opleidingsbevoegdheid in affiliatie met het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Ben jij onze nieuwe arts-assistent (ANIOS) met grote interesse in Kindergeneeskunde?

Wij zij op zoek naar een ANIOS kindergeneeskunde. Het gaat om een dienstverband van gemiddeld 38 uur per week. Als ANIOS werk je gemiddeld 48 uur per week omdat je meedoet aan de opleidingsactiviteiten

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze (basis)arts met aantoonbare belangstelling voor kindergeneeskunde. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed zelfstandig én in teamverband werken.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende baan in een plezierige werkomgeving in een innovatief en mensgericht ziekenhuis. Daarnaast is Hanzestad Deventer een leuke stad om in te wonen, te werken en te recreëren.

Het salaris is afhankelijk van relevante ervaring en wordt ingeschaald in de salarisschaal voor arts-assistenten zoals genoemd in de CAO Ziekenhuizen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier