Productiemedewerker Portieverpakkingen
Perflexxion
Oud-Beijerland, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Gebruik jij weleens koekjes bij de koffie of thee? Voordat jij ze opeet hebben ze een heel proces afgelegd. Wil jij graag aan dit proces bijdragen?

Word dan Productiemedewerker bij dit familiebedrijf!

Wat je gaat doen

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het in- en ompakken van grote hoeveelheden koekjes. Dit ga je op de productieafdeling doen.

Op deze afdeling zijn er drie werkplaatsen : de werkplaats waar de grote zakken koekjes leeggegooid worden in de machine, de werkplek waar de koekjes door de gleuf van de machines geduwd worden en de eindhalte waar uiteindelijk de controle plaatsvindt voordat ze naar de klanten verzonden worden.

Aan het begin van jouw werkdag krijg je te horen waar jij die dag staat.

 • Ook zal je een technische functie hebben, omdat je de machines in de gaten gaat houden. Als er een storing plaatsvindt probeer jij dit zelf of samen met jouw collega'
 • s op te lossen. Jouw werktijden zijn in 2 ploegendiensten : van 06.30 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 0.00. De ene week werk je in een ochtenddienst en de andere week in de middagdienst.

  Over het bedrijf

  Als Productiemedewerker kom je te werken bij een mooi bedrijf dat tot de top van Nederland behoort. Zij specialiseren zich in portieverpakkingen en het personaliseren hiervan.

  Dit houdt in dat grote aantallen producten worden verpakt in losse en kleinere verpakkingen, waar je jouw eigen logo of naam op kan laten zetten.

  De producten bestaan uit suiker, zoetstof, melk, honing en koekjes voor bij de koffie of thee. Daarnaast hebben zij assortimenten in broodbeleg, sauzen en fruitmoes.

  Vanwege de bereikbaarheid van het pand is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw eigen vervoer.

  Salarisomschrijving

  €10,85-€10,85 per uur

  Vaardigheden

 • Je spreekt de Nederlandse taal goed;
 • Jij hebt ervaring in de productie of kunt goed onderbouwen waarom je in de productie wilt werken;
 • In 2 ploegendiensten werken is voor jou geen probleem en je beschikt over je eigen vervoer om op je werk te kunnen komen.
 • Wat wij bieden

 • Een salaris van €10,85 bruto per uur exclusief toeslagen;
 • Bij goed functioneren en een wederzijdse klik kans op een vast contract bij het bedrijf zelf;
 • Reiskosten vergoeding vanaf 10 KM;
 • Een ploegen toeslag van 15%!
 • Heb jij na het lezen van de vacature zin gekregen om te starten als Productiemedewerker? Solliciteer dan nu!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier