Stage HR-recruitment
GGZ Rivierduinen
Leiden, NL
14 uur geleden

Welke uitdaging ga je aan?

Per februari zijn wij opzoek naar een enthousiaste HR-stagiair(e) die ons team komt versterken! Als HR-recruitment stagiair(e) bij GGZ Rivierduinen heb je altijd een leuke uitdaging. Je maakt deel uit van

het HR-team, en je krijgt als stagiaire volop de mogelijkheid en verantwoordelijkheid om jezelf te blijven (door)ontwikkelen.

Door de betrokkenheid, verantwoordelijkheid en uitdaging binnen Rivierduinen heb je

na je stage het gevoel dat je echt iets hebt kunnen betekenen en bijdragen.

En verder?

 • Je denkt mee om ons interne en externe recruitmentproces verder te verbeteren;
 • Je stelt vacatureteksten op, zoekt mee naar de juiste kandidaten en bereidt verschillende gesprekken voor;
 • Je begeleidt het proces rondom in-, door-, en uitstroom van zowel vaste medewerkers als van detacheringskrachten en stagiair(e)s.
 • Je stelt diverse overeenkomsten op zoals aanbiedingsbrieven, arbeidsovereenkomsten en telefoonovereenkomsten;
 • Je voert telefonische intakegesprekken, referentiegesprekken en ondersteunt bij selectiegesprekken;
 • Je helpt mee bij de organisatie van introductiedagen en je vertegenwoordigt de organisatie op oriëntatie- en banenmarkten;
 • Je draagt zorg voor het up-to-date houden van personeelsdossiers en het verwerken hiervan in ons online personeelsinformatiesysteem;
 • Je biedt ondersteuning bij het up-to-date houden van onze procedures;
 • Je verricht diverse administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van verjaardagen & jubilea, signaleren van aflopende contracten / stages en reiskostenberekeningen.
 • Waarom ga jij het verschil maken?

 • Je zit momenteel in het 2de of 3de jaar van je HBO / WO studie in de richting van HR;
 • Je zoekt voor minimaal 20 weken een meewerkstage en je bent daarin 4 dagen per week beschikbaar;
 • Je bent leergierig, innovatief en je kunt goed samenwerken;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Het is voor jou geen probleem om thuis te werken i.v.m. de coronamaatregelen.
 • Locatie : Leiden

 • Samen met je enthousiaste en ambitieuze collega’s werk je als team om de betrokken partijen zo goed mogelijk te helpen. Het team bestaat uit;
 • HR-manager, vijf HR adviseurs, casemanager ziekteverzuim,

  learning en development manager, vier recruiters en de personeels- en salarisadministratie. Genoeg mensen in het team om veel van te leren op het gebied van personeel en organisatie.

  GGZ Rivierduinen

  GGZ Rivierduinen zet in op een nieuwe manier van denken en werken. Van anders leren kijken. Waarbij niet het proces, maar juist de mens weer centraal staat.

  Waar diagnostisering en behandeling weer een hulpmiddel worden en geen doel op zich. Geen mens is tenslotte hetzelfde en iedere situatie is anders.

  De essentie van herstel en de basis van ons bestaan, is waarachtig contact : een proces van kwetsbaarheid en openheid. Dan ontstaat namelijk een verbinding van onvoorwaardelijk vertrouwen.

  En dat is cruciaal voor behandeling, begeleiding en persoonlijke groei. Minstens zo waardevol is ons contact met de mensen in de naaste omgeving, die mede zorg dragen en zorg hebben.

  Want het zijn de naasten die ons een blik van buiten geven en helpen bij het begrijpen van de situatie. Wij doen er alles aan om dichtbij en bereikbaar te blijven voor onze cliënten.

  Dat doen we met 2. collega’s in de vertrouwde omgeving met onze wijkteams, in de acute zorg, binnen onze herstellocaties, onze poliklinieken, Eetstoornissen en het Servicebedrijf.

  Wat bieden we je?

  Een uitdagende en afwisselende stageplek op onze locatie in Leiden maar ook nog best veel thuis (i.v.m. covid-19) waar genoeg ruimte en vrijheid is om jezelf te ontwikkelen.

  Je wordt meegenomen in alle dagelijkse bezigheden van het recruitmentteam, maar daarnaast krijg je ook genoeg tijd om aan mogelijke schoolopdrachten te werken.

  Bij deze stage hoort een stagevergoeding van € ,- per maand op basis van 36 uur.

  Heb jij interesse in onze stageplek? Solliciteer met je cv en brief door een mail te sturen naar .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier