Account Manager
VDL Recruitment
Eindhoven, Nederland
14 uur geleden

Met 95% export is VDL Agrotech een wereldwijd georiënteerd bedrijf. Voor het verkoopteam zijn wij een Account Manager aan het werven met specifiek kennis van de varkenshouderij.

Ben jij een enthousiaste verkoper, ondernemend en bereid tot internationaal reizen? Reageer dan op deze vacature. Als Account Manager ben je verkoop verantwoordelijk voor marktgebied varkens equipment.

Je onderhoudt bestaande relaties en breidt in samenwerking met distributeurs / dealers de verkoop activiteiten in jouw marktgebied verder uit.

Vanuit de organisatie wordt de benodigde ondersteuning gegeven de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.

Jouw taken : Het realiseren van omzet en marge conform jaarbudgetten. Bezoeken, adviseren van bestaande klanten en uitbouwen van de omzet.

Acquisities en selectie van nieuwe klanten. Je spreekt de taal van de klant en vertaalt zijn wens in een passende standaard of juist in een oplossing op maat.

Mede verantwoordelijk voor het opstellen van leveringsvoorwaarden, prijs, korting & marge beleid. Bezoeken van beurzen en het volgen van de marktontwikkelingen.

Je bent ongeveer 50% van je tijd op reis in het buitenland. Functie eisen : Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding bij voorkeur in de agrarische richting (HAS, WUR, HTS) Je hebt een commercieel technische achtergrond met enige relevante werkervaring.

Ervaring in de varkensveehouderij is zeer gewenst. Je bent een enthousiaste verkoper, ondernemend, commercieel en relationeel sterk.

De functie vereist een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid. Je bent bereid tot internationaal reizen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kennis van Spaanse taal is gewenst en kennis van de Duitse en / of Franse taal is een pre. Wij bieden : Een uitdagende verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden passend bij de functie. Interesse : Is je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf : Bij VDL Agrotech worden stalinrichtingen voor intensieve veehouderijen in de varkens- en pluimveesector ontwikkeld.

Het innovatieve productenpakket bevat complete oplossingen voor drinken, voeren, mestdroging, verwarmen, koelen, ventileren en klimaatcontrole.

Van engineering tot aan de installatie van deze systemen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier