Medewerker Financiële Zaken
ANWB
Hoogeveen
6 dagen geleden

Waar ga je aan werken?

In de rol van Medewerker Financiële Zaken zorg je voor de tijdigheid en betrouwbaarheid van onze financiële administratie.

Je verwerkt en bewaakt de geldstromen en bent verantwoordelijk voor de crediteuren- en vaste activa administratie. Je analyseert en verklaart mutaties en helpt hiermee je collega’s van Control bij het opstellen van de verschillende rapportages.

Verder ben je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van diverse periodieke aangiftes, het verwerken van journaalposten, het controleren en afstemmen van balans- tussen- en resultaatrekeningen én ondersteun je bij maand- en jaarafsluitingen inclusief het vullen van auditdossiers en leadsheets of voert deze zelfstandig uit.

Tot slot heb je intern periodieke afstemming met stakeholders en voer je gevarieerde ad-hoc opdrachten uit.

De afdeling kent twee teams : Financiële Administratie en Control. Medewerkers van beide teams worden regelmatig betrokken in projecten.

Voor het team Financiële Administratie zijn we op zoek naar een gedreven, daadkrachtig en eigentijdse Medewerker Financiële Zaken.

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan :

Arjan Metselaar, Manager Financiële Zaken, telefoon 06 10 72 43 55.

Meer weten over de procedure? Bel dan met :

Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06 - 53 91 90 43.

Toon uitgebreide omschrijving Verberg uitgebreide omschrijving Welke skills heb je nodig? Probleemoplossend vermogen

Hebben we een match?

Je hoeft niet het schaap met vijf poten te zijn. Bij Unigarant staan wij open om je op te leiden en te vormen in het vak! Wat wij wel vragen?

Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding in een bedrijfseconomische richting of over Hbo werk- en denkniveau, waarbij je bereidt bent om verder te studeren.

Je beschikt verder over probleemoplossend vermogen en toont initiatief. Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met het MS Office-pakket, maandafsluitingen, crediteurenadministratie, financiële rapportage, liquiditeiten en kennis hebt van CODA financials.

Unigaranters’ zijn prettig eigenwijs. Daarom heb je communicatieve overtuigingskracht en ben je proactief, initiatiefrijk, daadkrachtig, innovatief, oplossingsgericht en stressbestendig.

Je bent accuraat, integer, werkt graag samen, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Verder heb je een veranderingsgerichte instelling en ben je prestatiegericht.

Kortom, we moeten op je kunnen rekenen.

Wat is ons aanbod aan jou?

 • Salaris tot maximaal €3797,81 bruto per maand (o.b.v. 40-urige WW)
 • Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris (3,2%) of verlof
 • Mogelijkheid tot scholing en opleiding
 • Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)
 • Alvast je werkplek zien?

  We nemen je graag alvast mee naar je toekomstige werkplek. Collega's laten je in de video zien hoe hun werk eruit ziet en vertellen je meer over het werken bij de ANWB.

  Wie zijn je collega’s?

 • De ANWB staat open voor ideeën die je als werknemer hebt en krijg je de ruimte om die uit te voeren. Matthew Verzekeringsadviseur
 • Innovatie staat hoog in het vaandel bij ANWB. Hierdoor wordt er ook een platform gecreëerd bij goede ideeën. Kit-Man ANWB Reizen Operations
 • De ANWB denkt mee over jouw duurzame inzetbaarheid. Mijn jaarlijkse budget benut ik elk jaar. Crystal Medewerker Personeelsadministratie
 • Waar werk je in de organisatie?

  Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op.

  Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

  Vriendelijk’, open’ en transparant’ kenmerken niet alleen ons kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. We organiseren geregeld (online) activiteiten naast het werk, zoals een pubquiz en bingo.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier