Schilder
Faber Personeelsdiensten
Helmond, Nederland
4 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Schilderwerk; dat is iets waar jij blij van wordt, en dan het liefst divers schilderwerk! Ben jij iemand die zijn of haar passie stopt in het schilderwerk?

Bij Faber Personeel kan dat! Wij bieden jou werkzekerheid, en dat het hele jaar door!

Jij schildert bij particulieren thuis of bij bedrijven en vindt dit ook het leukste om te doen! In deze functie kom jij bij verschillende particulieren thuis in het midden en hogere segment.

Maar ook op mooie nieuwbouwprojecten. Je voert zowel binnen als buiten onderhoudswerkzaamheden uit, alleen of samen met een collega.

Ben jij de kandidaat

Gezien het om een zelfstandige functie gaat is het belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt en eventueel een afgeronde vakopleiding.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Niet in het bezit van een VCA of is deze verlopen? Geen probleem! Op korte termijn kun jij examen doen via Faber Personeel.

Wat wij bieden

Bij Faber Personeel kan jij genieten van nog veel meer voordelen!

Wij bieden je een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.450,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Bouw jij je pensioen liever op bij Stipp of BPF Schilders? Bij ons maak jij zelf de keuze!

Wil jij nog beter worden in je vak? Faber Personeel biedt jou een breed aanbod aan cursussen om te volgen!

Ben jij op zoek naar zekerheid? Wanneer jij plek gevonden hebt en het bedrijf blij met jou is, kunnen we jou binnen een jaar al een vast contract aanbieden!

Wist je dat je bij ons spaarpunten opbouwt voor ieder gewerkt uur? Hiermee kun je weekendjes weg inplannen, maar ook cadeaus en gereedschappen bestellen.

Extraatje bijverdienen? Wanneer jij een schilder, timmerman of metselaar met ons in contact brengt, kun jij een bonus verdienen van € 250,- (per persoon!).

Meer weten?

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Solliciteer dan direct via de knop Direct Solliciteren . Heb je nog vragen over deze vacature, dan ben ik bereikbaar op 06 828 056 98 of v.

hurkmans faberpersoneel.nl. Ook als je twijfelt of deze vacature bij je past mag je altijd bij ons langs komen. De koffie staat altijd klaar!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier