Onderhoudsmonteur mechanisch Nyrstar
Randstad
Netherlands
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Locatie BUDEL DORPLEIN Functieomschrijving Onderhoudsmonteur bij Nyrstar Beste onderhoudsmonteur, jij bent onmisbaar!! Want dankzij jouw creativiteit, rust en technisch inzicht gaan de machines snel weer werken.

En daarom zoek ik jou voor deze uitdagende fulltime baan als onderhoudsmonteur in dagdienst. Je gaat werken bij één van de fijnste werkgevers uit jouw regio Nyrstar in Budel.

Benieuwd wat dat voor jou betekent? Lees hier de complete Wat ga je doen als onderhoudsmonteur? Je verricht diverse mechanische onderhoudswerkzaamheden aan het machinepark.

Het betreft werkzaamheden zoals montage- en laswerk, (storings)onderhoud aan leidingsystemen, rotating equipment, pompen, aandrijvingen en fabrieksinstallaties en onderhoud aan hydraulische en pneumatische systemen.

Je denkt als onderhoudsmonteur graag vooruit. We proberen dan ook correctief onderhoud te werken naar preventief onderhoud.

Daarom zul je samen met je team van 15 monteurs meedenken in de verbeteringen van onze processen. Jouw mening en expertise vinden is dus zeer waardevol en gewenst.

Bij eventuele storingen ben jij degene die rustig blijft en het overzicht behoud. Dit is één van de vele redenen waarom je collega’s zo graag met je samenwerken.

Je communiceert duidelijk en weet waar je het over hebt. Je bent dus een echte vakman of vakvrouw die samen met Nyrstar wil groeien.

 • Wat bieden we jou als onderhoudsmonteur ? Buiten een uitdagende en afwisselende baan bieden we je;
 • Direct een jaarcontract.
 • Een fulltime baan in dagdienst met consignatiedienst rooster.
 • Werktijden in overleg (starttijd tussen ).
 • Een salaris tussen de € ,00 - € ,00.
 • 25 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en / of opleidingen. Wat vragen wij van jou als onderhoudsmonteur (mechanisch)?
 • Je beschikt over een diploma WTB of gelijkwaardig door opgedane ervaring.
 • Je hebt kennis en ervaring in werktuigbouwkunde, pneumatiek, hydrauliek en rotating.
 • Je bent analytisch sterk, zelfstandig en probleem oplossend.
 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen en te specialiseren in onze machines.
 • je beschikt over kennis van onderhoudssystemen. Werken bij Nyrstar te Budel In Budel-Dorplein is Nyrstar een begrip. In de omgeving wordt het liefkozend de Zink’ genoemd.
 • Sinds 1892 produceert Nyrstar uitzonderlijk hoge kwaliteit zink. Verder maken ze zwavelzuur, cadmiummetaal, koper- en kobalthoudende stoffen en Budel Leach Product (BLP).

  Werken bij Nyrstar Budel betekent werken bij de enige zinkproducent in Nederland, een unieke werkgever dus. Niet alleen zijn ze een unieke werkgever, het is ook een goede werkgever.

  Dit zie je niet alleen terug in de uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook in de persoonlijke aandacht voor hun medewerkers.

  Er word veel tijd en energie in je persoonlijke ontwikkeling gestoken, zodat niet alleen Nystar, maar ook jij groeit. Ben je nieuwsgierig of gewoon erg enthousiast geworden?

  Mail je cv en motivatie naar mij : Manja van Noorden, op Dan neem ik contact met je op. Uiteraard kun je me ook telefonisch bereiken op .

  Ben ik even niet bereikbaar? Stuur me dan een app, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Ik hoop je snel te Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier