Accountmanager binnendienst
MS Schippers
Bladel
31 dagen geleden

MS Schippers

Zonder antibiotica , daar maken wij ons bij MS Schippers sterk voor in de agrarische sector. Met ca. 350 medewerkers wereldwijd zorgen we ervoor dat de veehouder zijn bedrijf hierop kan inrichten.

Schrik niet van het woordje agrarisch of veehouder . Heb je hier namelijk nog geen kennis van of kunde in, dan leren wij dat je toch gewoon! De sector is volop in ontwikkeling en de kleine boeren van vroeger zijn inmiddels echte (grote) ondernemers geworden.

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en ons innovatief karakter.

We groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen.

Team Accountmanagement binnendienst

We hebben een opdeling gemaakt in klanten gebaseerd op het soort vee dat gehouden wordt, namelijk : Pluimvee, Rundvee en Varkens.

Onze klanten worden bediend door medewerkers in de binnendienst en de buitendienst, daarnaast maken zij ook gebruik van onze webshop.

De totale (internationale) afdeling Sales Binnendienst in Bladel bestaat uit zo’n 35 medewerkers. We zijn een jong team waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheden en specialisaties heeft.

We vinden het belangrijk dat collega’s van elkaar kunnen blijven leren en daarom hebben we ook speciaal daarvoor een inspiratieruimte ingericht waar coachingssessies vaste prik zijn!

Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk zijn deze er in de buitendienst, maar voor deze functie zijn we vooral op zoek naar iemand die de uitdaging juist ziet in de binnendienst.

En ook daar zijn genoeg mogelijkheden; je gaat namelijk aan de slag met onze topklanten in Nederland en . misschien word je ook nog wel dé specialist in kunde-

coaching binnen Schippers. Wat het ook wordt, op onze steun kun je rekenen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier