Calculator (schilderwerk)
Centerpoint
‘s-Gravenhage
3 dagen geleden

Introductie

Wil jij als calculator werken bij een organisatie die zicht focust op de professionele vastgoedbeheerder en als partner dient voor woningcorporaties voor onderhoud- en renovatieprojecten?

Wil jij bijdragen aan het verlagen van de Total Cost of Ownership in de vastgoedportefeuilles en calculeer jij alles tot in de puntjes?

Dan komen we graag in contact met jou voor deze functie.

Organisatie

De opdrachtgever is van oudsher een schildersbedrijf wat uitgegroeid is tot een echt vastgoed onderhoudsbedrijf. Ze bieden verschillende diensten aan waarbij je moet denken aan het onderhouden en verduurzamen van gevels en daken, herinrichten van ruimtes, installatiewerkzaamheden voor onder andere ketels en radiatoren, energetische renovatie en MJOP.

Een stukje social return vinden ze bij de opdrachtgever ook belangrijk en willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden deel te nemen aan de mooie onderhoud en renovatiesector.

In de werkzaamheden zijn tenslotte ook routinematige activiteiten opgenomen die perfect uitgevoerd kunnen worden door personen die het met veel liefde en plezier willen doen.

Functie

Met jouw kennis en ervaring laat jij op het gebied van calculaties niets aan het toeval over. Gedurende de projecten zal jij verantwoordelijk zijn voor het maken van kostprijsberekening, het doorrekenen van scenario’s, het verzorgen van onderhoudsbegrotingen en voor het maken van nacalculaties.

Daarnaast doe je ook inspecties, inventarisatie hoeveelheden (schades) en inmeten. Kennis van en ervaring van IBIS-TRAD zou je helpen deze functie snel eigen te maken.

Als calculator schilderwerken bezoek je ook de projecten, zodat je ter plaatse werken kan opnemen.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO Bouwkunde opleiding en 3 tot 5 jaar relevante ervaring met voorkeur in de schilders branche.

Je hebt inzicht in bouw- en verbouwwerkzaamheden en ervaring met geautomatiseerde calculatieprogramma’s. Je bent behalve cijfermatig sterk ook communicatief vaardig.

Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling.

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Er wordt een goed arbeidspakket geboden volgens de SAG CAO.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier