Begeleider Kind & JeugdHuizenDissel
Philadelphia
Huizen
4 dagen geleden

Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes

Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden

Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis

Spreekt dit je aan? Op onze locatie Dissel in Huizen wonen 26 cliënten. Voor hen zoeken wij een Begeleider Kind & Jeugd voor gemiddeld 20-36 uren in de week.

Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en sta je open voor een veranderende omgeving? Waarin je de kans krijgt om een prettige omgeving te creëren voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek (MVG)?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Voor onze gezellige locatie in Huizen zoeken we een nieuwe collega.

Door je opgedane ervaring in het begeleiden van kinderen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek snap je wat nodig is om bij de wensen van de verschillende cliënten aan te kunnen sluiten.

Je zet diverse begeleidingsstijlen in, waarbij je altijd kijkt naar de behoefte van de cliënt. Je bent in staat om observaties om te zetten naar doelen en snel en adequaat te handelen.

Je hebt een oprechte passie voor de doelgroep. Vanuit je hart steun je de cliënten. Je ondersteunt bij verschillende vragen over leren, weerbaarheid, geld, verkeersveiligheid, sociale contacten en helpt bij het creëren en onderhouden van het netwerk.

Je creëert een fijne omgeving waarin plezier maken centraal staat. Je kan omgaan met soms wat verbale agressie en je begrijpt dat jij de veilige factor bent in het leven van onze cliënt.

Over jou

Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, dit bij voorkeur in de richting van Pedagogisch Werk of Maatschappelijk Zorg.

Ook als verpleegkundige nodigen wij je uit om te solliciteren.

Daarnaast heb je inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking of met andere soortgelijke doelgroepen.

Anderen omschrijven jou als enthousiast en positief. Je gaat proactief te werk en weet mensen te verrassen met jouw ideeën.

Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen weet je van nature mensen met je mee te krijgen. Je denkt in kansen in plaats van belemmeringen.

Je weet de verbinding te maken met andere instanties zoals scholen, dagbesteding of Jeugdbescherming en werkt aan het uitbreiden van je eigen netwerk en dat van de cliënt.

Jij kan goed omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij verschillende vormen van (onvoorspelbaar) gedrag en kan samenwerken met ouders en / of wettelijk vertegenwoordigers.

Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je.
 • En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

 • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier