Uitvoerder infratechnieken
Strukton
Utrecht
4 dagen geleden

In het kort

Wil jij werken aan technisch interessante projecten en ben jij in staat om projecten met een hoge omloopsnelheid goed op te starten en te begeleiden van A tot Z.

Ben jij daarnaast communicatief vaardig, waardoor jij de perfecte schakel bent tussen binnen en buiten en richting de opdrachtgever.

Dan ben jij de uitvoerder die wij zoeken!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Infratechnieken ben jij de schakel tussen het project dat door de eigen collega's ontworpen is, en wat buiten uitgevoerd moet worden.

Je bent wordt betrokken vanaf de tenderfase en bent verantwoordelijk voor het opstarten van de projecten, de uitvoering hiervan en voor het laten beheren van eigen materieel.

Hierbij stel je per project het best optimale team voor samen welke bestaan uit onze eigen specialisten en onderaannemers.

Binnen onze tak Infratechnieken hebben we de volgende specialisaties : Perstechniek, Vijzeltechniek, en Geluidwering. Jij zal met name verantwoordelijk zijn voor de specialisatie geluidwering en rail gebonden civiele betonwerken.

Uiteraard spring je bij de andere specialisaties bij als dat nodig is.

Op proactieve wijze stuur jij het projectteam aan en hierbij werk je nauw samen met de Werkvoorbereider en de Projectleider.

Je organiseert mensen en materiaal zo efficiënt mogelijk en je controleert en bewaakt verwerkte hoeveelheden. Jij weet als geen ander hoe je jouw team kunt motiveren om het project uit te voeren conform het contract en binnen de vastgestelde planning en werkbegroting.

Hierbij staan veiligheid en kwaliteit voorop! Daarnaast verzorg je de projectadministratie, je signaleert contractwijzigingen en stelt meer- en minderwerkrapportages op.

Verder onderhoud je het klantcontact en neem je actief deel aan projectteam- en bouwvergaderingen, hierdoor ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het team en de wens van de opdrachtgever.

Wij hebben een grote diversiteit in onze opdrachten en hebben onlangs een aantal mooie projecten gerealiseerd.

Dit is jouw bedrijf

Strukton Infratechnieken is de specialist in infrastructurele oplossingen en onderdeel van Strukton groep. Wij zijn gespecialiseerd in boren, persen en schuiven.

Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken.

Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken.

Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf : Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris tussen de €3100,- en €5000,- euro bruto dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar.

Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Dit verwachten wij van jou

Je bent als uitvoerder iemand met een missie waarbij je elk project succesvol wilt afronden en jouw uitgangspunten veiligheid, kosten, planning en kwaliteit zijn.

Om dit te realiseren ben je iemand die op een heldere manier communiceert waarbij je de theorie over kan brengen naar de praktijk.

De collega die wij zoeken is een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid, maar absoluut toegankelijk voor anderen. Waar nodig weet je ook wanneer je op jouw strepen moet staan.

Verder :

Heb je een HBO werk- en denkniveau en een opleiding gevolgd in de richting civiele techniek

Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van UAV-GC en RAW

Heb je goede affiniteit met ICT in verband met onze digitale keuringen, financiële tussentijdse en eindafrekeningen en calamiteiten en schades geautomatiseerd geregistreerd worden.

Ben je in bezit van rijbewijs B

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier