Manager Recruitment Publiek Domein
ZorgvisieBanen
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Elke dag streven wij ernaar om Nederland een klein beetje beter te maken. Dat doen we door ons te focussen op groei en ontwikkeling van professionals in de zorg en het publiek domein.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Dan is de vacature manager recruitment publiek domein wellicht iets voor jou!

Bender is detacheerder en opleider binnen de zorg en het publiek domein. Een ondernemende dienstverlener met een sociaal kloppend hart.

Wij hebben meer dan 400 professionals in dienst, die zich dagelijks inzetten voor gemeenten, zorg- en overige non-profit organisaties.

Onze professionals zijn door het hele land werkzaam op het brede terrein van het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg.

Bij Bender staat persoonlijke groei en werkgeluk hoog in t vaandel. Naast het werk organiseren wij regelmatig gezellige borrels en feesten.

Als Manager Recruitment geef je leiding aan en werk je mee met een compact (groeiend) Recruitment Team. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Afdeling Recruitment binnen het publiek domein.

Zo optimaliseer je recruitmentprocessen. Je adviseert en initieert trajecten en activiteiten met betrekking tot werving van ervaren professionals en trainees.

In afstemming met onze recruitment marketeer lever jij een bijdrage aan de employer branding van onze huidige en toekomstige medewerkers.

Naast deze coördinerende taken, ben je ook zelf actief met recruitmentactiviteiten voor Bender. Kortom, een mooie combinatie van operationeel, tactisch en strategisch functioneren.

 • Veel ruimte en zelfstandigheid, waarbij je samenwerkt in een compact groeiend recruitment team binnen een inspirerende, professionele en representatieve werkomgeving.
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in een prettige, collegiale omgeving met veel spirit en drive.
 • Uitstekend marktconform salarispakket.
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring op gebied van recruitment (bureauzijde).
 • Op de hoogte van moderne actuele trends en ontwikkelingen op gebied van recruitment, sourcing, talent acquisition, inclusief tooling en systemen.
 • In staat makkelijk te schakelen, te organiseren en motiveren in dynamische groeiende professionele snel veranderende organisatie en markt.
 • People manager, heeft ervaring in het aansturen en motiveren van een team.
 • Foutloze beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Kennis, ervaring en affiniteit binnen het publiek domein is een pré.
 • Enkele specifieke competenties : professioneel, hands-on, ondernemend, resultaatgericht, positieve drive, samenwerkingsgericht, initiatiefrijk, self starter, dynamisch, flexibel, efficiënt, business-sense.
 • Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te drukken! Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Martijn van Kraaij of Saskia van Wijck .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier