Werkvoorbereider
Van Wijnen
Lelystad, Flevoland
3 dagen geleden

Waar kom je terecht :

In onze vestiging in Lelystad profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen : daar houden wij van en onze klanten ook.

Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Lelystad en omstreken.

Supertrots op Van Wijnen World-class Workplace Een 7,9 voor werkgeverschap, een 8,2 voor betrokkenheid, een 7,9 voor bevlogenheid en : Van Wijnen heeft het keurmerk World-class Workplace van Effectory en behoort tot de beste werkgevers van Nederland. Daar zijn we trots op.

Wat je doet :

Als werkvoorbereider zorg je voor de voorbereiding en begeleiding van het project. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, voorbereidingsplanning, inkoopvoorbereiding en budgetbewaking.

Je stuurt scherp op de KPI’s veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en werkt daarnaast mee aan het verder uitbreiden van BIM-toepassingen in de organisatie.

Je draagt technisch, inhoudelijk en organisatorisch de verantwoordelijkheid voor het project.

Kortom; je levert een positieve bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen.

Als werkvoorbereider communiceer je met de uitvoerders, projectleiders en externe partijen, zoals de opdrachtgevers, de ketenpartners en leveranciers.

Je doorziet planningen en ziet het als een uitdaging om een project planning technisch in goede banen te leiden. Als er knelpunten zijn, maak je dit bespreekbaar en ga je constructief het gesprek aan om gezamenlijk te komen tot een oplossing.

Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken :

 • Je hebt een afgeronde bouwkundige HBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider in de bouw
 • Je combineert je technische en bouwkundige kennis met jouw commerciële gedrevenheid
 • Je bent zelfstandig, analytisch, accuraat, daadkrachtig en resultaatgericht
 • En je kent de trends in de bouw (BIM, LEAN, nieuwe contractvormen).
 • Wat je krijgt :

  Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou.

  Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, collectief en eventueel individueel.

  Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

  Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven?

  Kom jij ons team in Lelystad versterken? Solliciteer dan door onderstaande gegevens in te vullen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier