Administratief laboratorium assistent
Randstad
Rotterdam, Zuid Holland, NL
1 dag geleden

Voor een laboratorium service centrum zijn we op zoek naar een (administratief) laboratorium assistent. Het betreft van een functie die per direct beschikbaar is voor 20 uur per week die verdeeld worden over 5 dagen.

Het laboratorium service centrum is een gezellig en zelfsturend team. Werkzaamheden die plaatsvinden op deze afdeling zijn het telefonisch te woord staan van artsen en assistentes, zorgen voor klachtenafhandeling, het verwerken van externe laboratoriumuitslagen, het correct afhandelen van afwijkende en spoed laboratoriumuitslagen, postverwerking en diverse administratieve werkzaamheden die gelieerd zijn aan het laboratorium.

Functie-inhoud

Voor extra ondersteuning bij de late dienst zijn we op zoek naar medewerkers met een opleiding tot analist of studenten in opleiding tot analist (microbiologie of klinische chemie) die nauwgezet kunnen werken en stressbestendig zijn.

De werkzaamheden vinden plaats van 17.00 tot 21.00 uur van maandag t / m vrijdag. De werkzaamheden zullen met name bestaan uit het doorbellen van afwijkende uitslagen.

Het is een tijdelijke functie voor in ieder geval een half jaar. Het inwerken zal overdag plaatsvinden tussen 8.00 en 17.

00 uur. De startdatum is in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou een leuke functie? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier