Werkvoorbereider Verbouw, Onderhoud en Renovatie
TBI
Gouda
4 dagen geleden

Over de functie

Als werkvoorbereider en tevens calculator van de afdeling Verbouw Onderhoud en Renovatie (VOR) werk je voor kleinschalige projecten (tot ca.

7 miljoen). Aangezien je voor een vaste opdrachtgever werkt, komen offerte aanvragen zowel telefonisch als middels bestek / technische omschrijving en tekeningen bij je binnen.

Daarna maak je een afspraak en ga je zelfstandig langs om het werk op te nemen en uit te rekenen. Deze begroting bestaat uit een kostprijscalculatie waarbij werkmethoden, planningen, hoeveelheden en prijzen van het materiaal en materieel zijn opgenomen.

Ons motto bij J.P. van Eesteren is gebouwen slimmer maken, jij kan hieraan bijdragen door alternatieven en besparingen te signaleren zodat de bandbreedte van de kostprijs zo goed mogelijk bepaald kan worden.

De door jou op te stellen begrotingen worden in Ibis-Trad gemaakt. In samenwerking met de projectleider of vestigingsmanager bied je de offerte bij de klant aan.

Mogen we de opdracht uitvoeren? Dan ben je ook verantwoordelijk voor overdracht naar de werkvoorbereiding / inkoop, deze draagt de werkzaamheden over aan de uitvoerder.

Kortom een leuke, afwisselende en vooral ook uitdagende functie! Waarbij er veel contact en overleg is met de opdrachtgever (TU Delft).

Over de afdeling

De VOR-afdeling is binnen J.P. van Eesteren gespecialiseerd in verbouw- en onderhoudsprojecten, maar ook nieuwbouwopdrachten tot ca.

€ 7 miljoen worden door de VOR gedaan. De omloopsnelheid van deze projecten is hoog en het soort projecten heel divers. Snel schakelen, intensief contact met de klant, het beheren van het contract en gemaakte afspraken nakomen is dus een must.

Het verbouwen van bestaande bouw is een vak apart. Want niet alleen het resultaat telt hierbij zwaar, ook het proces. Vaak wil de opdrachtgever dat de organisatie door kan blijven draaien tijdens de werkzaamheden.

Dit vraagt om inlevingsvermogen en betrokkenheid van jou en je teamleden.

Waar kom je te werken?

Binnen J.P. van Eesteren werken we aan projecten die grenzen verleggen. Het gaat dan om technisch en organisatorisch complexe projecten, zowel in nieuwbouw, verbouw als in onderhoud.

Onze ambitie is Gebouwen slimmer maken’. En dat mag je op twee manieren lezen : dat we het bouwen zelf slimmer aanpakken maar ook dat het gebouw slimmere functionaliteiten krijgt.

Want op beide terreinen zien we talloze kansen. Met slimmere en duurzamere technieken, concepten en methodes. Met vakmanschap en samenwerking.

Met mensen die creatief zijn in hun denken en anderen inspireren ook een stapje verder te gaan.

J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI, een groot netwerk van bedrijven dat onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Ervaring

Communiceren is jouw sterke kant. Je bent iemand die niet afwacht, maar die uit eigen beweging acties onderneemt met als doel het bereiken van het optimale resultaat.

Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan, maar je werkt ook graag nauw samen met collega’s. Natuurlijk volg je de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied op de voet.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je tenminste over het volgende :

 • Afgeronde MBO / HBO opleiding Bouwkunde;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie.
 • Wat wij bieden

  Als utiliteitsbouwer bevinden wij ons in de top van Nederland. De complexe projecten en veranderende markt vragen veel van jouw inzet en vaardigheden, maar bieden je ook de kans om jezelf steeds verder te ontwikkelen.

  Wij zorgen ervoor dat je daar alle ruimte en ondersteuning bij krijgt. Je komt te werken in een informele werkomgeving met gedreven professionals die over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring beschikken.

  Dat we je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden spreekt vanzelf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier