Intercedent vestiging Goes
Startpeople
Goes, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben jij klant- en servicegericht? En houd je ervan om verwachtingen van klanten te overtreffen? Dan ben je als intercedent voor grote klanten helemaal op je plaats.

Wegens zwangerschapsverlof zijn wij opzoek naar versterking.

Geen dag is hetzelfde op de vestiging in Goes. Met een ontzettend gezellig en gedreven team weten we al jaren onze klanten op een juiste manier te bedienen en hebben we al veel gemotiveerde en enthousiaste werkzoekende aan een passende baan geholpen.

Dat veel klanten en kandidaten tevreden zijn over onze inzet en dienstverlening, zien we terug in onze klanttevredenheid.

Daar krijg je echt energie van, de waardering die je iedere dag krijgt van je klant en de kandidaat, op welke manier dan ook.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als intercedent ben je gericht op het onderhouden van een relatie met de aan jou toegewezen opdrachtgevers van Start People.

Je bent de vaste contactpersoon voor een aantal grote bedrijven. Door dagelijks goed contact te onderhouden met je klanten en zorg te dragen voor de juiste afstemming, geef je invulling aan de gemaakte afspraken : het vinden, werven en selecteren van de juiste flexkrachten voor hun vacatures.

Om tot een optimale match te komen, verzorg je uitgebreide intakes met kandidaten en neem je waar nodig assessments bij hen af.

Soms zijn de omstandigheden hectisch en moet je snel leveren, maar je blijft oog houden voor de tevredenheid van klanten én flexkrachten.

Wanneer flexkrachten bij ons in dienst komen, blijf je nauw bij hen betrokken. Je begeleidt hen in hun loopbaan en bent hun aanspreekpunt op het gebied van personele aangelegenheden.

Je volgt de ontwikkelingen bij klanten op de voet. Met grote regelmaat ga je op bezoek bij de klant om de dienstverlening nog beter af te stemmen.

Ook ga je in gesprek met je kandidaat op de werklocatie, door het voeren van o.a. functioneringsgesprekken.

Je bent een ondernemende en zelfstandige persoonlijkheid : daarom krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid in jouw functie als intercedent.

Kortom : wordt jij onze nieuwe collega die samen met ons de vestiging nog succesvoller gaat maken?

Wie ben je?

 • Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt bij voorkeur al eerder ervaring opgedaan met het bedienen van klanten;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien : communicatief zeer vaardig, flexibel, in staat om goed prioriteiten te stellen, stressbestendig, goed om kunnen met ad hoc situaties, pro actief en assertief.
 • Over het bedrijf

  Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar.

  Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld.

  Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

  naar de wereldtop

  Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing.

  De naam zegt het al : een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk : Start People.

  Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk dienstverband.
 • Salaris zal in overleg worden bepaald.
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten.
 • Een fulltime baan.
 • Eigen laptop
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald krijgt.
 • Interne opleidingen / workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Ambitieus? Er zijn diverse carrièremogelijkheden binnen ons loopbaanhuis.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven.
 • Bijvoorbeeld : extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.

 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.
 • Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!

 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.
 • Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen USG College.

  Voor vragen kan je contact opnemen met Tommy van Oosten op telefoonnummer 0113-240100.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier