Huishoudelijke Hulp Buikslotermeer, Nieuwendam & Banne 1-2-3
Facilicom Group
Amsterdam-Noord, Amsterdam
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Vind jij het fijn om anderen te helpen die zelfstandig willen blijven wonen, maar hierbij ondersteuning nodig hebben? Sta jij graag klaar voor anderen en wil jij meewerken aan een schoon, leefbaar en veilig thuis?

Dan is werken als huishoudelijke hulp bij Cordaan Thuisdiensten echt iets voor jou. Zowel bij Cordaan Thuisdiensten als bij Axxicom kun je een baan krijgen als huishoudelijke hulp, thuishulp of wijkhulp.

Zoek jij vakantiewerk, een vakantiebaan, een zomerbaan, een studentenbaan, een bijbaan of wil je gewoon geld verdienen en iets betekenen voor een ander?

En ga je deze zomer niet op vakantie? Lees dan snel verder!

Leuk dat je interesse hebt in onze vacature! Als huishoudelijke hulp help jij met de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis die daar zelf niet meer goed toe in staat zijn.

Je krijgt je eigen klanten toegewezen volgens een vaste wekelijkse planning, op basis van jouw beschikbaarheid. De werktijden liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 08 : 00u en 18 : 00u, op de dagen en tijden dat jij kan! En ook nog eens bij jou in de buurt, op fietsafstand.

Marja werkt al 12 jaar als huishoudelijke hulp bij Cordaan Thuisdiensten.Toen de kinderen naar school gingen wilde ik toch weer overdag aan de slag.

Na een open sollicitatie werd ik aangenomen en kon ik snel aan de slag. Ik ben nog steeds blij met mijn werk en hou van het menselijke contact dat het werk met zich meebrengt.

Het werk kan soms fysiek best zwaar zijn maar de waardering van de cliënt maakt al een hoop goed. Iedere keer als ik ben geweest, schrijf ik in het kort op wat ik heb gedaan en hier moet de cliënt ter controle ook voor tekenen.

Cliënten hebben vaak behoefte aan een praatje dit doen wij dan ook tijdens de huishoudelijke werkzaamheden.

Functie-eisen

Jouw belangrijkste taken zijn : stoffen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair en keuken, maar ook was- en strijkwerk. Ons uitgangspunt is dat je huishoudelijke werkzaamheden waar mogelijk samen met de klant doet.

Je haalt niet alleen voldoening uit het verrichten van schoonmaakwerk, maar bent ook in staat om veranderingen bij de klant thuis te signaleren en hierop actie te ondernemen.

Gerelateerde vacatures binnen Incluzio

Ben jij minimaal 18 jaar, sociaal, hou je van een opgeruimd huis en het je een hart voor zorg? Kom dan werken bij Cordaan Thuisdiensten onze cliënten kunnen jouw hulp en ondersteuning goed gebruiken!

Huishoudelijke Hulp Huishoudelijke Hulp

Arbeidsvoorwaarden

Huishoudelijke hulp Buitenveldert, Overtoom, Van Galen- & Westindische buurt

 • Je krijgt een contract tussen de 2,5 en 24 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid
 • Je krijgt bij ons een cao conform salaris van €10,76 bruto per uur
 • Huishoudelijke Hulp Centrum, Jordaan, Rivierenbuurt & Diamantbuurt

 • Je kunt dichtbij huis werken, op fietsafstand met een fietsvergoeding van € 1,16. Ook mag je €75,- aan fiets reparaties declareren
 • Je krijgt €5,- per periode voor je telefoonkosten
 • Huishoudelijke Hulp Diemen, Bijlmer Centrum / Oost & K / EG buurt

 • Je kunt werken op de dagen en tijden dat jij wilt : maandag tot en met vrijdag tussen 08 : 00u en 18 : 00u
 • Je krijgt een vakantie toeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,33%
 • Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Je kan bij ons snel beginnen met werken als je dat wilt
 • Je kunt online onbeperkt trainingen volgen via ons opleidingen platform Goodhabitz. De leukste manier om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesse!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier