Fulltime Crewmember
america-today
Hoofddorp
13 uur geleden

Meer details Adres Polderplein 6-7, 2132 BA Hoofddorp Match criteria Gewenst aantal uren

Fulltime Crewmember

Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom jij voor 38 uur per week ons team versterken?

A day America Today

Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de dag-opstart’ worden de targets besproken.

De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers .

Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines .

Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

De hele dag ben je omringd door gedreven collega’s, nieuwe en vaste klanten en een collectie die gebaseerd is op de American College Lifestyle.

Je zit geen moment stil, want naast het harde werken ga je vooral een hele leuke tijd beleven bij America Today!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier