Category Manager
Novicum
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Functie omschrijving

Ben jij vooruitstrevend en heb je kennis van de groothandel?

In deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor de gehele levenscyclus van jouw productassortiment. Op basis van marktonderzoek en analyses bepaal en onderhoud je het assortiment.

De ideale kandidaat heeft veel ervaring met het managen van een breed assortiment met veel leveranciers. Als category manager voor de afdeling onderdelen & koeltechniek heb je een sterke persoonlijkheid en ben je een professionele gesprekspartner voor leveranciers en natuurlijk intern voor je collega's.

Je bent analytisch en resultaatgericht en je werkt pro actief en zelfstandig. Je vindt het leuk om trends te signaleren, technologische ontwikkelingen te volgen en deze samen met de behoeftes vanuit de markt terug te koppelen in de organisatie, zodat de zakelijke markt verder ontwikkeld kan worden.

Je bent onderdeel van een team met product managers met ieder de verantwoordelijkheid voor hun eigen productgroep.

Functie eisen

Voor deze functie heb je minimaal..

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • kennis van de (technische groothandels-) markt is een pré;
 • je kunt in concepten denken en concepten ontwikkelen.
 • Bedrijfsprofiel

  Je gaat werken bij de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met bijna 50 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn ze uitgegroeid tot een landelijk begrip.

  Het bedrijf heeft 35 vestigingen, twee grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee zij dag en nacht in de buurt zijn om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten.

  Er heerste een open cultuur en met plezier werken is heel belangrijk! Er wordt hard gewerkt om de klanten tevreden te stellen.

  Je krijgt een baan binnen een betrouwbaar, interessant en solide bedrijf waar men het allerbeste uit de medewerkers wil halen.

  Openheid, vertrouwen en samenwerking vormen de basis Klantgerichtheid, flexibiliteit en het tonen van initiatief zit in het DNA van iedere medewerker

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je gaat werken in een informele bedrijfscultuur met betrokken collega's en veel ontwikkelingsmogelijkheden.

  Uiteraard ontvang je een concurrerend salaris (tussen de €3000,00 en €4600,00 per maand, afhankelijk van je ervaring) en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een riante verlofregeling. Je standplaats is Apeldoorn.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier