Uitvoerder gww
Eminent
Eindhoven, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder draag je veel verantwoordelijkheid bij het realiseren van projecten. Je verricht vooral leidinggevende werkzaamheden voor een klein team en bent altijd bezig met het aansturen en verbeteren waar dat vereist is.

Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het bewaken van de voortgang van de verschillende projecten, door bijvoorbeeld continu de planning en financiële middelen te monitoren en te rapporteren naar het gehele projectteam.

Kwaliteit, veiligheid en gezondheid gaan bij deze opdrachtgever hand in hand. Jij bent de bewaker van de voorschriften op deze gebieden en op deze manier breng jij, samen met je enthousiaste team, elk project tot een goed einde!

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Relevante kennis over RAW-systematiek
 • Je kan goed werken in teamverband
 • Je hebt een werkmentaliteit en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze aannemer is al meer dan 100 jaar een bekende naam in de regio. Het is een echt familiebedrijf met korte lijntjes, waar een informele sfeer hangt.

  In het zuiden van het land (Brabant) werkt deze opdrachtgever mee aan zowel grote als kleinere projecten in verschillende civieltechnische disciplines.

  Of het nu Grond-, Weg- of Waterwerken (GWW), sloopwerkzaamheden of grondwerk betreft, deze veelzijdige aannemer zorgt ervoor dat de werkzaamheden nooit eentonig worden!Met een groep gemotiveerde medewerkers werken zij al jaren naar grote tevredenheid van hun opdrachtgever.

  Deze opdrachtgevers omvatten onder andere gemeentes, waterschappen en grote aannemingsbedrijven. Binnen de organisatie heerst een echte 'werkmentaliteit', waarbij niet geschroomd wordt om de mouwen eens flink op te stropen.

  Dit is een van de redenen waarom medewerkers erg trouw zijn aan de organisatie en veelal lange dienstverbanden kennen.Wil jij onderdeel uitmaken van deze ambitieuze organisatie en je steentje bijdragen aan een verscheidenheid aan projecten?

  Reageer dan vandaag nog op deze mooie functie!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris (marktconform)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een organisatie met vakbekwame en zeer gedreven medewerkers
 • De mogelijkheid tot een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier