Technisch Commercieel Medewerker
NRF
Mill, NL
14 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Werk jij graag werken binnen een internationaal familiebedrijf en kan jij goed de connectie leggen tussen techniek en sales?

Geeft een dynamische omgeving een juiste boost aan jouw werkzaamheden en spreek je naast Nederlands ook Engels en Duits?

Omschrijving

Om ons groeiend aantal klanten te kunnen blijven bedienen zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker? die verantwoordelijk is voor klanten binnen de rail-

en industriesector. Als teamlid van de afdeling InsideSales werk je aan het realiseren van gestelde verkooptargets en ben je verantwoordelijk voor verkoopprojecten.

Deze ordertrajecten kunnen variëren in looptijd van een week tot meerdere maanden. Op basis van de klantvraag bepaal je de haalbaarheid van een project door het maken van een risicoanalyse (commercieel en technisch).

Ook ben je verantwoordelijk voor het beheren en beoordelen van contracten op bepaalde punten. Daarnaast houd je je in samenwerking met de afdeling Engineering, Operations en Inkoop bezig met het vertalen van klantwensen in een commerciële aanbieding.

Adviseren over producten en het onderhouden van contact met klanten zijn onderdeel van je takenpakket. Ook draag je zorg voor een correcte aftersales en bied je ondersteuning aan de Sales Managers.

Op maandelijkse basis rapporteer je aan de Manager Inside Sales over uitgebrachte offertes, de hitrate en gerealiseerde omzet ten opzichte van het budget.

Het verder verbeteren van deze rapportagestructuur behoort ook tot jouw uitdagingen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier