Verzorgende IG
Careyn
Utrecht
6 dagen geleden

Over de vacature

Wijkteam Oog in Al is op zoek naar jou! Ons team is samengesteld uit collega’s van niveau 2+ tot en met niveau 5. Wij verlenen binnen ons zelfsturend team wijkverpleging op maat aan hulpbehoevenden in de gezellige Utrechtse wijk Oog in Al.

De gemiddelde wijkbewoner bestaat niet, hoewel het ons kent ons’ overheerst heeft de wijk een gemêleerde samenstelling. Een kleine greep uit ons cliëntenbestand : ouderenzorg in de breedste zin van het woord, waarbij begeleiding en ondersteuning in gezondheidsonderhoud en langer zelfstandig thuis wonen vanuit de eigen regie centraal staat.

Het opsporen van de kwetsbare oudere en hem / haar weer in zijn kracht zetten, wondzorg bij mensen met diabetes en vaatlijden, palliatieve zorg afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt, verpleegkundige / verzorgende ondersteuning bieden bij mensen die begeleid wonen (cliënten met psychiatrische achtergrond, verslavingsachtergrond),(aanleren) stomazorg, incontinentieproblemen helpen oplossen, gezond gedrag stimuleren, etc.

Voor dit wijkteam zijn wij op zoek naar :

24 28 uur

Als Verzorgende IG bij Careyn heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan! Samen met je collega’s in het wijkteam ben jij het aanspreekpunt voor klanten.

Je maakt deel uit van een professioneel gestuurd wijkteam. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van de klant, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
 • Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.
 • Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.
 • Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
 • Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.
 • Wat wij bieden

  Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.

  Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je komt te werken in een gezellig en hecht wijkteam en ontvangt een vaste arbeidsovereenkomst!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier