medewerker OK Logistiek
Flevoziekenhuis Almere
Almere, Netherlands
3 dagen geleden

De afdeling :

Het OK-complex heeft 8 operatiekamers. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Je werkt direct samen in een team van logistiek medewerkers en afdelingsassistenten.

Daarnaast werken er op de afdeling ongeveer 100 operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery verpleegkundigen.

De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking tussen de teams. Op dit moment worden, samen met het team, de voorbereidingen getroffen voor vernieuwbouw van een deel van het complex.

Er is een intensieve samenwerking met alle gebruikers van de OK.

De functie :

Elke werkdag is een dynamische dag. Je weet nooit precies welke ingrepen er op het OK-programma staan en elke ingreep kan een andere wending nemen.

Dat vraagt om je volle inzet én om inzicht in het verloop van de dag. Je denkt mee, kijkt mee en hebt aan een half woord genoeg.

Er is opperste concentratie als het moet en ontspanning als het kan. Om het operatieteam te ontzorgen is een goed logistiek proces van middelen essentieel.

Je werkt in het team van logistiek medewerkers en je bent zowel op de OK als op de afdeling logistiek inzetbaar.

Het profiel : Wij vragen van jou :

Wij vragen van jou :

 • Ervaring in een logistieke werkomgeving;
 • Een afgeronde Mbo-opleiding (aangevuld met een logistieke opleiding is een pre);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beheerst het officepakket en dan met name excel;
 • Je bent bekend en hebt ervaring met het softwareprogramma SAP;
 • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken;
 • Bij hoge werkdruk werk je nog steeds accuraat, servicegericht en flexibel.
 • Flexibiliteit met betrekking tot je inzetbaarheid.
 • Wij bieden :

  De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 30. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.

  534, op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

  Belangstelling?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brian Ketzer (teamleider Logistiek), telefoonnummer : 036-868 8619.

  Solliciteren?

  Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft :

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen.
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.
 • Wij zien je brief en CV graag voor 21 december 2018 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2018-455 ,

  De selectiegesprekken worden medio december gepland en worden uitgevoerd door Wilco van Wijk (teamleider Anesthesie / Recovery) en Brian Ketzer (teamleider Logistiek).

  Een assessment en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

  Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

  Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen.

  Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners.

  Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving.

  Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

  Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

  Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement : https : / / www.

  flevoziekenhuis.nl / organisatie / privacy-statement

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier