Electrical Engineer Tuinbouw
LMH Engineering
Den Haag, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Electrical Engineer Tuinbouw

Wat ga je doen?

Door groei is deze organisatie op zoek naar een Electrical Engineer Tuinbouw. Als Electrical Engineer Tuinbouw heb je een afwisselende functie.

Jij bent dé specialist in de ontwikkeling van slimme oplossingen, zoals o.a. energiezuinige klimaatcomputers, waterbesparende innovaties en betrouwbare aandrijvingen.

Je zal dus elektrotechnische schema's tekenen en ontwerpen. Daarnaast zal je de product configurator beheren voor het genereren van elektrotechnische panelen.

Ook zal je het productiepakket ten behoeve van de assemblage uitwerken, alsmede het ontwikkelen van elektrotechnische informatie, documentatie, richtlijnen en berekeningen.

Dit zodat o.a. de monteurs het product in elkaar kunnen zetten. Tot slot zal je ook de Technical Sales Support ondersteunen op elektrotechnisch gebied.

Hierdoor heb jij een zeer veelzijdige baan met een mooie mate van verantwoordelijkheid.

Wat wordt jou geboden?

 • Mooi marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 29 vakantiedagen
 • Bonusregeling
 • Goed pensioenplan
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • MBO+ of HBO Elektrotechniek
 • Minimaal 3 jaar ervaring
 • Kennis van de tuinbouwsector (pré)
 • Ontwerp- en tekenervaring in SEE Electrical (E-CAD)
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken bij een familiare organisatie die meer dan 65 jaar bestaat. Deze organisatie bestaat uit een aantal onderdelen die naadloos aansluiten op elkaar in de tuinbouwsector.

  Daarnaast hebben zij vestigingen in Europa, USA, Zuid-Amerika en Azië. Zij zorgen ervoor dat agrarische ondernemers invulling kunnen geven aan een efficiënte en duurzame land-en tuinbouw.

  Deze belofte maken zij al die jaren al waar door hun expertise en know-how te vertalen naar adaptieve techniek die is afgestemd op lokale behoeften en omstandigheden.

  Zij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van het productieproces van een duurzame en efficiente productie. Dit is de ontwikkeling, van slimme oplossingen, op het gebied van onder andere klimaatcomputers, klimaatcontrole, aandrijvingen en waterbesparende innovaties.

  Hiermee spelen zij dus in op de behoefte naar innovatieve techniek voor de land- en tuinbouw.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Jules opnemen via (010) 754 2727 of jules.

  haulussy lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €0.00 - €52000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier