PHP ontwikkelaars gezocht voor een leuk jong en dynamisch designteam in Rotterdam (Medior)
Yellow Beagle
Zuid-Holland, Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Vacature Omschrijving

Deze ambitieuze partij is dertien jaar geleden opgericht en heeft twee jaar geleden een ander MKB-bedrijf overgenomen. Het is een jong en dynamisch informeel team van vijftig medewerkers en ze hebben een work hard, play hard mentaliteit.

Bij dit bedrijf gaan ze alleen voor de allerbeste resultaten en dit zie je ook terug in hun trouwe klanten, zoals een groot Rotterdam openbaarvervoersbedrijf.

De visie is dat design en technologie de mens verder brengt. Dat digital in dienst staat van de mens. Met hun ontwerpen daaraan bijdragen is wat hen drijft en hun werk zin geeft.

In 2005 begon het bedrijf met de ambitie om hét bureau van Nederland te worden met de grootste digitale impact. Honderden klanten lieten dit bedrijf groeien.

Pas wanneer een vrucht rijp is, is ie op zijn best. Voor technische oplossingen is dat niet anders. Daarom neemt dit bedrijf de tijd om het klantmerk te leren kennen.

Tegelijkertijd leven ze zich volledig in de klant in. Hieruit vloeit een technische oplossing en tijdloos design voort die beide werelden bij elkaar brengt.

Geen quick en dirty tricks maar een diepgewortelde en duurzame online aanpak, waar de klant nog jarenlang plezier van heeft.

Dat staat altijd helder bij ze op het vizier. Zij ontwerpen digitale werelden, richten in, ze bouwen structuren en koppelen systemen.

Met een gezonde dosis soif de vivre’ en eigenwijze way of work pakken ze het klantverhaal op en geven ze het een unieke twist waarmee de klant zijn website, webshop of webapplication de impact heeft die ze samen voor ogen hebben.

Er wordt gewerkt vanuit het open source principe. Ze bouwen voort op universele fundamenten. Dat maakt hun digitale oplossingen tijdloos en flexibel.

Daar plukken de klanten dan weer de vruchten van. Ook jij weet : de technologie is zo veranderlijk als het weer. Daarom hechten ze veel waarde aan het opleiden van hun eigen vruchten’.

Via persoonlijke opleidingsprogramma’s zorgen ze dat iedereen alles uit zichzelf én de nieuwste technieken weet te halen.

De prijzenkast bij dit bedrijf is goed gevuld. Over de jaren heen hebben ze vele mooie nominaties en awards in de wacht mogen slepen.

Functieomschrijving

Bij dit bedrijf hoeft de klant nooit bang te zijn dat hun digitale vraagstuk verloren gaat in het dichtbegroeide struikgewas aan projecten.

Het team is groot, maar hun betrokkenheid groter. Bij deze partij weet iedereen wat er speelt en zijn de lijntjes kort. Zij krijgen energie door met de juiste professionals te sparren over best practice voor het verhaal van de klant.

Ieder met zijn of haar eigen kijk. En dat merk je, want aan ieder detail wordt gedacht! Zij geloven dat design & technologie de mens verder brengt.

Dat digital in dienst staat van het welzijn van de mens. De wereld draait niet om het bedrijf. Dat weten ze dondersgoed.

Daarom helpen ze al jaren vrijwillig verschillende non-profitorganisaties met hun digitale uitdagingen. Hans Klok zou groen uitslaan van jaloezie als hij jou aan het werk zag.

Jij bent namelijk geen illusionist, jij doet het gewoon écht. Jij bouwt websites, webshops en uiteenlopende functionaliteiten met TYPO3 of Magento.

Nog geen ervaring met deze CMS’en? Kom gewoon in dit team werken. That will do the trick! Samen met je team ga je aan de slag om op flitsende wijze de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen.

Je specialiseert je binnen je team in TYPO3 voor websites of in Magento voor webshops. Je werkt samen met andere developers, designers, accountmanagers en projectmanagers.

Je gaat onder andere aan de slag met : vertalen van de vraagstukken van de klant naar technische oplossingen, ontwikkelen van maatwerk functionaliteiten en opstellen van de benodigde functionele documentatie, codereviewing om de technische kwaliteit te bewaken en je bijt je vast in hardnekkige issues en gaat door tot het werkt.

Ook breng je advies uit aan de projectmanager en de klant over de usability. Kennis overbrengen op junior developers. Verder ben jij niet vies van leuke teamuitjes zoals wintersport en het bezoeken van pretparken.

Functie-eisen

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van alle ins- en outs van PHP
 • Voldoende know-how van database architectuur in MySQL en een zorgvuldige programmeerstijl
 • Gedegen kennis van webgerelateerde standaarden zoals HTML, CSS, Javascript en jQuery
 • Ervaring met één of meerdere CMS systemen, bij voorkeur TYPO3 vanaf versie 4.5 of Magento. Dit is een pré
 • Object-georiënteerd programmeren
 • Aanbod

 • Een bruto maandsalaris van € 3000 € 4200 ob.v. fulltime
 • Een uitdagende fulltime baan in hartje Rotterdam
 • Een goede pensioenregeling
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een jong team waarmee ze hard werken en veel lachen
 • Veel ruimte om zelfstandig te werken en initiatieven te nemen.
 • De zaken zijn bij dit bedrijf uitstekend geregeld, zoals de lunch, de uitjes, zelfontplooiing en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier