Telefoniste zorgcentrale nachtzorg op oproepbasis
ZuidZorg
5504 DK Veldhoven, NL
11 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je bedient de telefooncentrale en daarbij zorg je voor een goede bereikbaarheid en ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en relaties.

Je verstrekt de gevraagde informatie en verwijst, waar nodig, door. Je neemt alarmoproepen van de personenalarmering aan en bedient de bijbehorende apparatuur.

Verder verricht je functie gerelateerde administratieve taken, neem je deel aan werkoverleggen en je maakt onderdeel uit oplossingsgerichte teams.

Wat vragen wij?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een opleiding op minimaal VMBO-niveau met ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over kennis van gecompliceerde automatiseringssystemen en hebt ervaring met klantcontact. Je hebt een klantvriendelijke, behulpzame en respectvolle houding ten opzichte van cliënten en medewerkers.

Bij voorkeur ervaring in de zorg. Je hebt een creatieve, probleemoplossende houding, kunt rustig blijven in soms hectische situaties en kunt ordelijk en systematisch werken.

De werktijden zijn van 23.00 tot 7.00 uur incl. weekenden en feestdagen.

Wat bieden wij?

Connectzorg is een satelliet van ZuidZorg.

ZuidZorg is een grote werkgever met veel mogelijkheden. Wij bieden ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, leerplaatsen, flexibele werktijden en een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), salarisniveau FWG 30.

Je neemt deel aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en kunt gebruik maken van tal van andere voorzieningen en regelingen van ZuidZorg.

Wil je meer informatie en / of solliciteren?

Voor aanvullende informatie over deze functie verzoeken we je contact op te nemen met ConnectZorg via 31 40 2308408. Herken je jezelf in dit profiel, dan ontvangen wij graag jouw CV voorzien van een motivatie via de solliciteren knop bij deze vacature.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier