Begeleider LVB+ Montessorilaan (24-32 uur, Zeist)
Amerpoort
Zeist
3 dagen geleden

Montessorilaan is een woonvoorziening in de wijk Vollenhove in Zeist voor (jong)volwassen cliënten die functioneren op licht verstandelijk beperkt niveau.

Momenteel varieert de leeftijd van 18 tot 27 jaar. Op de Montessorilaan hebben alle cliënten een eigen kamer. Deze richten zij zelf en naar eigen smaak in.

Er is ook één woning waar cliënten een eigen appartement hebben. Op de Montessorilaan worden cliënten op individueel niveau begeleid door een team dat 24-uur per dag bereikbaar is.

Er wonen in totaal 10 cliënten op de Montessorilaan. Daarnaast worden 5 cliënten met uiteenlopende problematiek en verschillende hulpvragen ambulant begeleid.

Te denken valt aan; een ingewikkeld familiesysteem en het hebben van psychiatrische problemen en trauma's. Ook zijn sommige cliënten bekend met drugs- en drankgebruik of hebben een verleden hiermee.

Jij als begeleider helpt hen om hun leven weer op de rit te krijgen.

Je komt terecht in een team dat bestaat uit 2 coördinerend begeleiders, zes begeleiders en drie assistent begeleiders. Het team wordt ondersteunt door een gedragsdeskundige.

De zorg rondom de cliënt wordt geregeld in samenwerking met gedragsdeskundige, één coördinerend begeleider en één (persoonlijk) begeleider.

De assistent begeleider ondersteunt in de dagelijkse zorg rondom de cliënt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier