Junior Assistant IP/IT
Freshfields Bruckhaus Deringer
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Freshfields Bruckhaus Deringer is wereldwijd al jaren één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau.

We zijn gedreven en altijd op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat.

Uiteraard met een gezonde dosis relativeringsvermogen en sense of humour’. Daarnaast verwachten wij dat je onder meer flexibel, stressbestendig en creatief bent, maar ook over een global mindset’ beschikt.

Ons favoriete selectiecriterium is dan ook : excellent, and not too serious’.

Freshfields Amsterdam : groot en klein tegelijk

Wereldwijd werken circa 2.800 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen bij 28 vestigingen in 16 landen. In Amsterdam zijn we met ruim 80 juristen en circa 80 business support collega’s een internationaal en overzichtelijk kantoor.

We willen tot de beste kantoren behoren met behoud van onze omvang. Onze praktijkgroepen richten zich op de advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van nationale en internationale ondernemingen, financiële instellingen en investeerders.

Praktijkgroep IP / IT (DR)

De praktijkgroep Intellectual Property / Information Technology (IP / IT) voert juridisch complexe octrooiprocedures voor internationale cliënten van kantoor.

Daarnaast adviseert dit team regelmatig op het gebied van fusies en overnames in de TMT sector of anderszins met een technisch karakter.

Ook privacy en dataprotectie maken een steeds groter deel uit van onze praktijk. Uiteraard houdt het team zich ook bezig met het auteurs- en merkenrecht.

Wereldwijd bestaat de praktijkgroep Intellectual Property / Information Technology (IP / IT) uit meer dan 150 professionals.

In Amsterdam is het team van ruim 10 advocaten uiteraard kleiner, maar niet minder internationaal georiënteerd en zeer zeker toonaangevend.

Patent procedures spelen zowel op nationaal als op internationaal niveau. Kenmerkend voor de praktijkgroep is de drive om specifieke technische kwesties te combineren met juridische kennis.

De gespecialiseerde associate zitten dicht op de core-business van de cliënten. Dit zijn veelal bedrijven die concrete producten ontwikkelen en produceren.

De voornaamste cliënten zijn actief in de farmaceutische industrie, de (mobiele) telecom-sector, de biotechnologie, de consumentenindustrie en de offshore industrie.

Assistant IP / IT

Voor IP / IT zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en kundige Assistant (m / v / x). Ons kantoor biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving.

Als Assistant lever je onberispelijke secretariële en administratieve ondersteuning aan de Partner en / of een aantal associates.

Hieronder een overzicht van je dagelijkse werkzaamheden :

 • Het beheren van agenda’s en inboxen en het uitvoeren van interne secretariële procedures.
 • Het zorgen voor een correcte administratieve afhandeling van juridische documenten.
 • Het behandelen van poststukken en het bewaken van acties en deadlines.
 • Wat vragen wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring (minimaal 1 jaar) als juridisch secretaresse of vergelijkbaar is vereist
 • Je hebt een secretariële - of andere relevantie opleiding afgerond
 • Je beheerst het Microsoft Office pakket (waaronder Outlook, Word, Excel en Powerpoint)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent flexibel, proactief, empathisch en stressbestendig, werkt zelfstandig, en je stelt je servicegericht op
 • Je kunt nauwkeurig werken en hebt aandacht voor details
 • Je kunt je goed vinden in ons motto Excellent, and not too serious
 • Je bent bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar (4 dagen is bespreekbaar)
 • Je bent enthousiast en kijkt ernaar uit ons team te versterken!
 • Job Posting

  Apr 19, 2021, 2 : 48 : 32 PM

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier