Verpleegkundige (De Kreppel)
Proteion Schoon
Heythuysen, NL
3 dagen geleden

Krijg jij energie van je werk als verpleegkundige en wil je echt het verschil maken voor de bewoners? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bent er voor de bewoners. Je verzorgt en verpleegt ze, maar je luistert ook naar je cliënt en geeft aandacht. Kleine momenten maak jij bijzonder.

Dit doe je samen met de bewoner, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Jij vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt.

Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken. Als verpleegkundige vindt je veel afwisseling in je werkzaamheden.

Je hebt een coachende rol naar je medewerkers toe en blijft up-to-date van alle ontwikkelingen binnen je niveau. Dit alles doe je met daadkracht en enthousiasme.

Van een kleine activiteit maak jij een mooi moment. Samen met de bewoner kijk je wat kan, je gaat altijd van het positieve uit.

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij bewoners, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen.

Door jouw professionaliteit, enthousiasme en verzorgende instelling hebben de bewoners geluk. Je tovert een lach op hun gezicht. Daar doe je het voor.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt.

We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier