Vacature (Senior) Projectvoorbereider
Koopmans Bouwgroep B.V.
Enschede ,NL
3 dagen geleden

Over de functie

Als ervaren projectvoorbereider ben je de rechterhand van de projectleider en speel jij een belangrijke rol bij de realisatie van onze projecten.

Jij bent als projectvoorbereider van engineering tot en met oplevering betrokken bij de grotere en complexere projecten.

Jij bereidt de projecten voor op het gebied van bouwmethodieken, inkoop, logistiek en financiën en draagt zo zorg voor een efficiënt bouwproces, een veilige bouwplaats en een actuele en nauwkeurige kostenbewaking.

Je beheert en bewaakt tijdens de uitvoeringsfase het project zodat alles verloopt volgens planning en budget.

Als projectvoorbereider heb je veel contact met co-partners en ben je de verbindende factor tussen de verschillende partijen op het project.

Bij Koopmans kennen we werkvoorbereiders en projectvoorbereiders. Een projectvoorbereider beschikt over 5-10 jaar werkervaring als werkvoorbereider, draagt meer verantwoordelijkheden en kan leidinggeven aan één of meerdere werkvoorbereiders.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier