Technisch Manager Solar installaties,
TeqJob
Amsterdam, Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Wij zijn toonaangevend en in Europa één van de snelst groeiende bedrijven in de zonne-energie. Met uitzicht over het IJ hebben wij een representatieve en energieke werkomgeving in Amsterdam-Noord.

 • Natuurlijk is thuis werken op dit moment ook bij ons de norm echter was ons dat al niet vreemd in verband met onze streven naar een zo'
 • n klein mogelijk ecologische voetafdruk. Wij kunnen onze groei handhaven door innovatief, transparant en efficiënt te werken.

  Wij hebben per direct een vacature openstaan voor een werkvoorbereider / engineer elektrotechniek die graag een carrière stap wil maken richting projectmanagement.

  In de rol van technisch manager solar installaties ben jij het aanspreekpunt van onze installatiepartners. Wij werken samen met een landelijk netwerk van installatiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor de installatie van onze zonnepanelen (PV-installaties).

  Regelmatig ga je op werkbezoek op locatie waar je inspecteert hoe onze installatiepartners de werkzaamheden uitvoeren en ga je met klanten in gesprek of de uitvoering overeenkomt met hun verwachting.

  Waar nodig geef je aan wat mogelijke verbeteringen zijn en voer je zelf eventueel eerste lijns servicewerk uit. Samen met je collega zijn jullie verantwoordelijk voor de relatie met + / - 15 installatiepartners en zorg je voor uitbreiding waar dat nodig is.

  Het is de bedoeling dat jij met jouw technische kennis je collega die meer commercieel is goed kan aanvullen en dat jullie samen een team vormen waar de rest van de projectorganisatie op kan rekenen.

  Wat kun je verwachten

  Een goed salaris (indicatie €3100,- br / mnd.) en secundair arbeidsvoorwaarden pakket. Een afwisselende baan waar je onderdeel uitmaakt van een internationaal georiënteerde organisatie.

  Je bent kritisch op de kwaliteit van onze installaties en weet eventuele problemen op een positieve manier te formuleren waarbij een zo hoog mogelijke klanttevredenheid behaalt wordt.

  Goede samenwerking met onze installatiepartners is voor ons essentieel en hier zit ook de kern van deze functie. Regelmatig contact houden en langsgaan bij projecten en de installateurs is een groot onderdeel van je werkzaamheden.

  Wat breng jij mee als Technisch Manager Solar installaties

 • een opleiding in de elektrotechniek;
 • minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider / engineer;
 • je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat en een Rijbewijs B;
 • werkervaring in de PV-Techniek / elektrotechniek;
 • je bent commercieel en je kan goed communiceren;
 • je hebt goede kennis van de NEN 1010 en een NEN3140 diploma is een pre.
 • Waarom zou je kiezen voor deze baan

  Je wil meewerken aan een groene energievoorziening bent in bezit van een gezonde doses ambitie waar je bij ons invulling aan kunt geven.

  Als het weer kan omdat het Corona virus onder controle is organiseren wij regelmatig een feestje en drinken we graag op de kade aan het IJ samen een borrel.

  Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé.

  TeqJob doet het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als doel een contract voor onbepaalde tijd.

  Sollicitatieprocedure , zodra je gereageerd hebt op deze vacature nemen wij contact met je op voor een afspraak via een videocall of telefonisch contact.

  Als dit wederzijds goed gaat zullen we je voorstellen bij onze klant, als onze klant enthousiast wordt van jouw profiel zullen we een afspraak maken voor een sollicitatiegesprek en als dat goed gaat feliciteren wij jou met je nieuwe baan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier