(Bio)medisch analist
tempo team
Dirksland, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Kom als analist klinische chemie werken in een dynamische omgeving én in een super gezellig team!!

28-36 uur, minimaal€2554,- en maximaal €3468,-!

Wat bieden wij jou

 • min €2554,-max €3468,-
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Superleuke arbeidsvoorwaarden
 • Gratis trainingen
 • Op het mooie eiland Goeree-Overflakkee
 • Wie ben jij

  Als Analist Klinische Chemie houd jij van zorgvuldig en zelfstandig werken. Daarnaast ben jij een enthousiaste collega die ook kan genieten van humor op de werkvloer.

  Het is voor jou geen probleem om diensten te draaien in de avonden, nachten en / of weekenden. Je collega's kunnen op je rekenen!!

  Wil jij dit team komen versterken, zorg dan dat je aan deze eisen voldoet :

 • Je bezit een diploma op MLO / HLO-niveau in de medische richting;
 • Je hebt ervaring op een laboratorium binnen de klinische chemie;
 • Je hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van het ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan de cultuur;
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); wij kunnen deze voor je aanvragen!
 • Wat ga je doen

  Als analist klinische chemie ben jij dagelijks druk bezig om patiëntmateriaal te ontvangen, verwerken en voer jij zelfstandig de bloedafname uit.

  Je komt te werken in een vakgebied wat constant in beweging is. Je voert analyses uit waarvan de resultaten gebruikt worden voor preventie, diagnostiek en therapie.

  Waar ga je werken

  Deze organisatie geeft zorg met hart en ziel. Zij bieden zorg op verschillende locaties voor verschillende doelgroepen. Allemaal in en rond Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putte.

  De organisatie werkt vanuit deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. Je krijgt de ruimte om te leren en om jezelf te ontwikkelen in de zorg.

  Sollicitatie

  Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Heb je eerst nog een vraag of zijn er nog dingen onduidelijk, bel ons gerust (010 786 4020) of stuur een whatsappje op 06 12 47 05 05!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier