Assistent Bedrijfsleider (Rotterdam)
Prominentpeople.nl
Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

Onze relatie is een informele platte organisatie met korte communicatielijnen. Het betreft een onderdeel van een grote keten van beddenspeciaalzaken.

Slapen wordt na sporten en gezond eten het volgende onderwerp dat steeds meer onder de aandacht wordt gebracht in verband met een bewuste, gezonde levensstijl.

Door de innovatie op het vlak van eHealth en gepersonaliseerde producten / ervaringen laten zij hun klanten de laatste ontwikkelingen op dit gebied ervaren.

Onder andere door slaaptesten bij klanten af te nemen.Voor de w

Benodigde ervaringWat verwachten we van jou?â ¢ Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en / of werkervaring.

â ¢ Aantoonbare ervaring in de retail en in leidinggeven.â ¢ Je kunt heel goed in teamverband, maar ook zelfstandig werken.

â ¢ Je hebt een goed commercieel inzicht.â ¢ Jouw ondernemerschap leidt tot een voortdurend effectieve winkelorganisatie en een positief bedrijfsresultaat van de winkel.

â ¢ Je bent bereid trainingen te volgen en open te staan voor verandering.â

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier