Allround Servicemonteur / Storingsmonteur voor de Regio Midden-Nederland/ Zuid Holland.
Arbeidsmakelaar
Utrecht/ Den Haag/ Rotterdam
3 dagen geleden

Water is nooit zomaar water..

Wil jij als ervaren Servicemonteur / Storingsmonteur (Regio Midden Nederland en Zuid Holland) werken bij dé toonaangever op het gebied van Waterbehandeling?

Graag zet jij jou expertise in als Servicemonteur / Storingsmonteur op het gebied van het perfect onderhouden van onze installaties op locatie bij onze klant.

Voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van Waterbehandeling zijn wij op zoek naar een Ervaren Servicemonteur / Storingsmonteur.

Dit bedrijf met inmiddels vestigingen in Nederland, België, Engeland en Duitsland is expert op het gebied van proces-,koel- en ketelwaterbehandeling.

Daarnaast ontwikkelen, ontwerpen en bouwen ze specifieke systemen en standaard apparatuur in eigen beheer.

Welke uitdagingen zijn er voor jou?

Als professionele en klantgerichte Servicemonteur / Storingsmonteur bezoek jij onze klanten op locatie om onderhoud te plegen aan hun Waterbehandelingsinstallaties.

Tevens worden installaties mede door jou inbedrijf gesteld.

Ook voer je reparaties uit en los je de storingen aan onze installaties tot tevredenheid van de klant op.

Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van apparatuur en je bent alert op de commerciële mogelijkheden. Denk daarbij aan het adviseren van een Service abonnement.

Uiteindelijk rapporteer je zorgvuldig naar de klant en naar de binnendienst.

Ongeveer een week per maand heb je storingsdienst en ben je die week telefonisch bereikbaar voor acute vragen van klanten en het - waar nodig- op locatie oplossen van storingen.

De klanten van dit bedrijven bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals horeca, drukkerijen, brouwerijen, zorginstellingen, ziekenhuizen, industrie en in de agrarische sector.

Als Servicemonteur werk je volledig vanuit huis en wordt je hierin volledig gefaciliteerd met een servicebus, mobiele telefoon, tablet en technische apparatuur.

De binnendienst van het hoofdkantoor biedt ondersteuning in het plannen van afspraken met klanten, het verwerken van de administratie en met het beantwoorden van jouw technische vragen.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Allereerst een veelzijdige én uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • Wat vragen wij van jou?

  Voor deze functie zijn wij op zoek naar een échte allrounder in het vak, ook heb je een afgeronde technische opleiding op MBO 3 niveau of hoger, richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.

  Ervaring met PLC is een pré.

  Bij voorkeur heb jij kennis en ervaring in het werkveld van Waterbehandeling.

  Je hebt een flexibele en doortastende instelling en neemt met minder geen genoegen.

  Heb jij een jarenlange werkervaring in de technische "waterwereld" maar niet de gevraagde diploma's dan vragen wij jou ook met nadruk om te solliciteren naar deze top functie!

  Wij komen graag met je in contact om de vele mogelijkheden te bespreken!

  E-mail : annemarie arbeidsmakelaar.nl

  WhatsApp of bel : 06-83936921

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier