Operator 5 ploegendienst
VAPRO Detachering
Scherpenzeel, NL
4 dagen geleden

Nieuw

Wij zoeken jou, een Operator in spé die interesse heeft om gratis (dus door ons betaald) te worden opgeleid tot Operator terwijl je via ons ook gelijk betaald aan de slag gaat om het vak te leren! Oftewel, een mooi salaris en een opleidingstraject.

Doordat wij verschillende opdrachtgevers in Gelderland hebben kun jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in deze regio.

Hierbij word je ingewerkt als Operator, terwijl je daarnaast de lessen volgt van het VAPRO Detacheringscertificaat.

Wat houdt dit VAPRO Detacheringscertificaat in?

 • Je krijgt gedurende 20 weken theorielessen (elke zaterdagochtend) met de essentiele onderdelen van de VAPRO B opleiding, gegeven door een erkend VAPRO-docent.
 • Na afloop van deze 20 weken start je praktijkgedeelte. Dit betekent dat je opdrachten gaat uitvoeren bij onze opdrachtgever.
 • Als je voor de theorie en de praktijkopdrachten slaagt, ontvang je het VAPRO Detacheringscertificaat én ben je voorzien van een mooie baan als operator!
 • Om in aanmerking te komen voor dit mooie leerwerktraject, vragen wij het volgende :

 • Je bent op en top gemotiveerd om dit tot een succes te maken! Je hebt een duidelijke motivatie voor het kiezen voor het vak van operator.
 • Dit zal worden getoetst tijdens een persoonlijk gesprek met VAPRO Detachering.

 • Je beschikt over de benodigde kennis van wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Dit zal ook worden getoetst tijdens de VAPRO-
 • intredetoets, om jouw niveau vast te stellen.

 • Je beschikt over eigen vervoer (wegens werken in ploegendiensten) en je bent fysiek in orde..
 • Voldoe jij aan bovenstaande criteria? Reageer dan direct voor een plek in onze klas van januari! Zo ben je verzekerd van een mooie uitdaging!

  Wegens het succes van onze eerste klassen zijn onze opdrachtgevers ervan overtuigd dat wij alleen werken met gemotiveerde kandidaten.

  Hierdoor willen zij jou het liefst zo snel mogelijk aan de slag hebben. De theorielessen zullen elke zaterdagochtend worden gegeven op een nog nader te bepalen locatie.

  Als vakman in spé (beginnend operator) ligt het salaris meestal tussen de €1.800,- en €2.200 exclusief ploegentoeslag (voor het werken in ploegendienst krijg je tussen de 10% en 30% toeslag).

  Hoe eerder je aan het werk bent als operator, hoe eerder je geld gaat verdienen. Meld je dus snel aan! Scherpenzeel 18.02.2019 D. van Gelsdorp

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier