Coach bij Sanoma in Hoofddorp
YoungCapital
Hoofddorp-NL
5 dagen geleden

Sanoma

Sanoma is het bedrijf achter de bekendste mediamerken van Nederland. Van tijdschriften en televisiezenders, tot events, customer media, e-

commerce, websites en apps. Met bekende namen zoals AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, en Veronica barst het portfolio uit zijn voegen.

De klantenservice afdeling

Om al die prachtige mediatitels van Sanoma te laten groeien en bloeien, bestaat er een professioneel profitcenter om te bouwen aan sterke klantrelaties.

Klanten die bellen om een tijdschriftenabonnement te verlengen, te wijzigen of op te zeggen hebben contact met de medewerkers op deze afdeling.

Zij zijn iedere abonnee goed en daadkrachtig van dienst en benutten commerciële kansen tijdens de contacten via verschillende kanalen (telefoon, mail, social media).

De functie

Als coach begeleid je de medewerkers bij het behalen van het salestarget en help je de kwaliteit van de dienstverlening bewaken.

Je bent een ster in het motiveren en enthousiast houden van collega’s en bezit over een gezonde portie zelfvertrouwen en zelfkennis.

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en over uitstekende salesvaardigheden. Iedere werknemer dient anders benaderd en gecoacht te worden en jij weet hier een goede balans in te vinden.

Daarnaast ben je toekomstgericht en coach je op de inhoud. Je daagt uit en ondersteund en je gaat respectvol met je collega's om.

De afdeling is geopend van maandag t / m vrijdag vanaf 09 : 00 uur t / m 21.00 uur.

Wat wij bieden :

 • Een goed salaris;
 • Een prachtige functie bij de grootste mediaspelers van Nederland;
 • Genoeg opties om veel te leren.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je hebt door minimaal 3 jaar ervaring een goed inzicht in klantenservice processen;
 • Je bent per direct fulltime beschikbaar;
 • Je hebt ervaring in een coachende en / of aansturende rol van een team;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht;
 • Je bent accuraat en stressbestendig.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier