Huishoudelijke hulp
Groenoord Zorgt
Katwijk, Nederland
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor de gemeente Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg zijn wij op zoek naar uitblinkers.

Rijnsburg / Valkenburg / Katwijk

Omdat wij het belangrijk vinden dat de reistijd voor medewerkers zo klein mogelijk is, zijn we op zoek naar medewerkers die zelf in Valkenburg, Rijnsburg of Katwijk wonen.

Het heeft onze voorkeur dat je in het bezit bent van een (auto)rijbewijs, auto en / of brommer. Eventueel een elektrische fiets is ook een optie.

Mocht je in een andere gemeente wonen kunnen wij wellicht ook iets voor elkaar betekenen. Zie ook onze andere vacatures of stuur een mail naar werken groenoordzorgt.nl.

Wil jij je steentje bijdragen tijdens deze onzekere tijden? Ben jij opzoek naar een nieuwe of misschien wel jouw eerste uitdaging in de huishoudelijke hulp?

Krijg jij energie van opruimen en schoonmaken? Word dan een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt!

Als zorghulp draag je veel verantwoordelijkheden doordat je de huishoudelijke taken van de cliënt overneemt omdat zij dat zelf (gedeeltelijk) niet meer kunnen.

Je zorgt er zo voor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig, in hun eigen vertrouwde omgeving, kunnen blijven wonen.

Je doet dit op een zelfstandige en professionele manier.

Hoe ziet de dag van een zorghulp bij Groenoord Zorgt eruit?

Moet jij eerst jouw kinderen naar school brengen of naar college voordat je kan beginnen met werken? Dat is geen probleem, bij Groenoord Zorgt kan je jouw werkdagen en -tijden doorgeven.

Wanneer jij werkt, hangt af van jouw beschikbaarheid.

Je stapt op je fiets, op weg naar jouw eerste cliënt. Als je bent binnengekomen drink je eerst samen met jouw cliënt een kopje koffie of thee.

Bij deze functie is het sociale aspect namelijk ook erg belangrijk. Daarna overleg jij met de cliënt wat jij die dag kan betekenen en wat jouw taken zijn.

Jouw taken zijn onder andere opruimen, stofzuigen, afstoffen, maar ook de keuken en badkamer schoonmaken. Je neemt het huishouden van je cliënt over.

Na twee uur, als jij al jouw taken hebt gedaan, stap je weer op de fiets op naar je volgende cliënt!

Als Zorghulp heb je ook een signalerende functie in het welzijn van je cliënten. Als je merkt dat het niet goed gaat met een cliënt, dan trek je aan de bel bij de planning.

In overleg, met onder andere de gemeente, kunnen wij als team ervoor zorgen dat de cliënt de juiste hulp geboden krijgt.

Jouw cliëntenkring bestaat uit zowel vaste- als eenmalige cliënten, waarbij je invalt voor een collega.

Functievereisten

Wie zijn onze uitblinkers in de huishoudelijke hulp?

Jouw hart ligt bij de zorg van ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je steek graag de handen uit de mouwen en bent iemand die weet van aanpakken.

Je bent sociaal, flexibel en beheerst de Nederlandse taal goed. Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en op een heldere, duidelijke manier kan communiceren met je collega’s van kantoor, en nog veel belangrijker : jouw cliënten.

Wat bieden wij?

 • Groenoord Zorgt is een betrokken organisatie die dankzij haar informele, laagdrempelige aanpak groot is geworden. Bij ons staan mensen centraal, zowel de cliënt als de medewerker.
 • Samen zijn wij één team.

 • Je bepaalt zelf jouw werktijden, zodat jouw werk perfect aansluit bij jouw leven. Je hebt je eigen vaste cliënten op fietsafstand van jouw woonadres (maximaal 7 kilometer, met de auto 15 kilometer).
 • Wij bieden jou een dankbare, uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan met zicht op vast contract met vaste uren.
 • Daarnaast krijg je een goed salaris van €11,47 bruto per uur, conform cao VVT. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%.
 • Groenoord Zorgt organiseert daarnaast jaarlijks leuke personeelsuitjes!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier