Support Engineer
Interconnect
Park Forum 1041, 5657 HJ Eindhoven , NL
4 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Als skilled Support Engineer ben jeonderdeel van de afdeling Customer Service Team. Het team is verantwoordelijkvoor de gehele technische ondersteuning van al onze klanten (klanten die onscontacteren zijn geen eindgebruikers maar m.

n. IT engineers). Je bent, samenmet je collega’s, het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor hetoplossen van diverse complexe IT uitdagingen.

Je beschikt over goede technischekennis en je hebt passie voor ICT. Verder neem je verantwoordelijkheid voor dekwaliteit van je werk en neem je géén risico’s maar overleg je met collega’s enzorg je ervoor dat de klant tijdig en volledig geïnformeerd wordt.

Dit is wie jij bent :

 • Teamspeler, communicatief vaardig, klantvriendelijk enservicegericht;
 • MBO4 beheer / netwerk opleiding met enkele jarenwerkervaring;
 • Kennis van DNS, TCP / IP, Layer2 / Layer3, DisasterRecovery, Back-up en Virtualisatie op basis van VMware;
 • Ervaring met firewalls, routers en switches;
 • Certificering (Juniper, VEEAM, VMWare) is een pré;
 • Bereid om aan eigen ontwikkeling te werken en hierbijeigen initiatief te nemen;
 • Accuraat in je werk, je documenteert en administreertje werkzaamheden;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, inwoord en geschrift;
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week).
 • Hier zorgen wij voor :

  Interconnect biedt je een leuke en afwisselende baan in een groeiend team. Wijbieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden endoorgroeimogelijkheden.

  Geen dag is hetzelfde, je hebt jouw groei zelf in dehand met uitdagende trajecten in een high tech omgeving. Op woensdagavond hebje de mogelijkheid om samen met collega engineers deel te nemen aanzelfstudieavonden en krijg je de mogelijkheid om binnen meerdere testomgevingenje networking-, connectivity- en VMware kennis verder te ontwikkelen.

  Wil jeweten waar onze engineers zich dagelijks mee bezig houden, kijk dan op onsblog :

  Enthousiast?

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdelingPersoneelszaken via 073 88 000 00 of stuur direct je CV en motivatie naar .

  Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van dezeadvertentie wordt niet op prijs gesteld!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier