Meewerkend voorman (afdeling Zagerij) - Liessel
FlexFirst
Liessel, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Beschrijving

Je bent als Meewerkend voorman verantwoordelijk voor de zagerij. Hierbij valt te denken aan : het zagen van elementen / passstukken volgens aangegeven specificaties, het afvoeren van pallets met de gezaagde passtukken, het aan- en afvoeren van te repareren en gerepareerde pallets, zoekt naar oplossingen voor storingen en levert een bijdrage aan verbetervoorstellen.

Je dient de voortgang van het zaagproces te bewaken en te anticiperen op knelpunten om stagnaties te voorkomen, voortdurend rekening houdende met de aspecten Veiligheid, Kwaliteit en Hoeveelheid.

Je ziet toe op regels en richtlijnen en stuurt aan op een goede samenwerking.

De functie betreft een meewerkende functie. Inzicht in processen en technische affiniteit is een pré! Dit laatste met name omdat er in de middag -en nachtdiensten vrijwel geen technische ondersteuning is.

Je bent een coachend leider voor jouw team van productiemedewerkers. Dit houdt in dat je naast de noodzakelijke vaktechnische ondersteuning, jouw medewerkers motiveert en aanstuurt op functie-uitvoering en persoonlijke ontwikkeling.

Je kans :

De meewerkend voorman werkt samen met 2 collega teamleiders in een ploegenstructuur en rapporteert direct aan de productieleider.

Je bent per dienst verantwoordelijk voor een groep van 4 medewerkers.

Gevraagd wordt

 • MBO+ denk- en werkniveau (eventueel aangevuld met een diploma VAPRO B óf C in proces / mechanische richting).
 • Je beschikt over een zelf startend vermogen, je bent analytisch, resultaatgericht, stressbestendig, je hebt een flexibele werkhouding en je bent bereid om ook zelf mee aan te pakken
 • Je bent computervaardig met kennis van MS Office
 • Je bent communicatief en relatiegericht
 • Je bent bereid je zelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen
 • Je bent bereid om in 3 ploegendiensten te werken
 • Uitgaande van een 3 ploegenrooster bedraagt de gemiddelde werkweek 36.25 uur

  Dagdienst : 07.00-15.00 uur en 3 kwartier pauze

  Middagdienst : 15.00-23.00 uur en 3 kwartier pauze

  Nachtdienst : 23.00-07.00 uur en 3 kwartier pauze

  Geboden wordt

 • Inschaling in loongroep 6 / 3 ploegen / start ploegendienst zondagavond om 23 : 00 uur
 • De ploegentoeslagvergoeding voor een 3 ploegenrooster bedraagt 20%. Uitgaande van een 3 ploegenrooster bedraagt de gemiddelde werkweek 36.25 uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  FlexFirst is een ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten.

  Wij ontzorgen organisaties bij hun personele vraagstukken en maken hierbij gebruik van maatwerkoplossingen. Iedere organisatie is namelijk uniek en het vraagstuk is altijd afhankelijk van uw situatie en wensen.

  Wat ons onderscheidend maakt, is de samenwerking met lokale ondernemers via een professionele franchiseformule. De keuze voor ondernemers is eenvoudig uit te leggen : een ondernemer wil namelijk maar één ding en dat is succesvol zijn.

  Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen. Onze ondernemers zijn doorgewinterde vakmensen met jarenlange kennis in de uitzendbranche.

  Doordat onze ondernemers uit uw omgeving komen, kennen zij de behoeftes, wensen en uitdagingen van klanten en kandidaten als geen ander.

  Zij begrijpen dat het succes van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom streven wij altijd naar het vinden van de beste match.

  Hiervoor kijken wij verder dan een CV. Motivatie, uitstraling en persoonlijkheid zijn minstens net zo belangrijk. We bemiddelen mensen en geen nummers!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier