Adviseur
Galjema Rotterdam B.V.
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Voor onze relatie, een middelgroot multidisciplinair adviesbureau welke actief is binnen de utiliteits-, woningbouw en industrie zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe 'kartrekker' voor de afdeling elektrotechniek.

Dit moet een ervaren engineer of aankomend adviseur E zijn, die de potentie heeft door te groeien naar de functie van eerste aanspreekpunt voor de discipline Elektrotechniek en daarmee ook door te groeien naar adviseur.

Vanwege de regio waarin zij actief zijn, is het van belang dat de nieuwe medewerker woonachtig is in het gebied Rotterdam Zuid / Spijkenisse / Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee.

Belangrijk is ook dat diegene zich voor minstens een periode van een jaar of 5 wil verbinden en zo kan vastgroeien dat ie er graag' nog eens 15 jaar bij doet!

Functie eisen Adviseur

 • Je bent in staat om geheel zelfstandig conform de wensen en de eisen van de opdrachtgever een elektrotechnisch ontwerp te maken van gebouwgebonden installaties.
 • Of het nu het ontwerpen van brandmeldinstallaties betreft, verdeelinrichtingen, energiezuinige verlichtingsinstallaties of Cos Phi compensatie.
 • ze hoeven jou niets meer te vertellen!
 • Je hebt minimaal een HTS Elektrotechniek afgerond aangevuld met de HIT-E.
 • Je bent in het bezit van het diploma Projecteringsdeskundige.
 • Je hebt ervaring met Revit MEP, AutoCad en Stabicad
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met het werken als engineer / technicus E bij een adviesbureau voor gebouwgebonden installaties binnen de utiliteitsbouw.
 • Je bent communicatief vaardig en gewend om samen te werken met andere disciplines.
 • Je kunt je uitstekend verwoorden in de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Aangezien je ook op pad zal moeten naar klanten, ben je uiteraard in het bezit van een rijbewijs B en heb je commerciële vaardigheden.
 • Bedrijfsprofiel

  Je komt te werken bij een multidisciplinair modern adviesbureau, welke duurzaamheid én de klant centraal heeft staan. Het bureau kenmerkt zich door het enthousiasme van alle medewerkers en zij hopen dat hun nieuwe collega dit enthousiasme ook in zich heeft.

  Bedrijfscultuur

  De bedrijfscultuur bij de opdrachtgever laat zich omschrijven als open, korte lijnen en klantgericht.

  Arbeidsvoorwaarden

  Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons gedetacheerd voor een nader te bepalen periode bij de opdrachtgever.

  Waarna je rechtstreeks in dienst kunt komen bij hen. Dit gebeurt na bijna 100% van onze detacheringen, tenzij je speciaal voor een project bent aangetrokken.

  Uiteraard is dit van te voren bekend.

  Tijdens de detacheringsperiode en de sollicitatie periode word je uitstekend begeleid door onze ervaren consultants.

  Je ontvangt van ons een prima salaris wat minmaal gelijk is aan het salaris wat je zou verdienen als je rechtstreeks in dienst was van de opdrachtgever.

  Vakantiedagen, vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO.

  Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

  Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

  Jan de Zanger E :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier