Tijdelijk administratief talent gezocht voor bol.com in Utrecht
YoungCapital
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

Bol.com heeft ruim 19.000 partners die hun producten via de website verkopen. En al die partners, die hebben natuurlijk vragen.

Dit zijn maarliefst 1500 cases per dag! Al deze vragen worden enthousiast beantwoord door een team van Partner Specialisten.

Om ervoor te zorgen dat dit zo snel en juist mogelijk gebeurt, is bol.com op zoek naar administratief talent dat kan helpen bij het clusteren van al deze vragen.

Dit houdt in dat jij iedere vraag onder de loep neemt en naar het juiste team stuurt.

Komt er bijvoorbeeld een vraag over de levering van iemands bokshandschoenen, dan weet jij dat het door moet naar de sport-

afdeling. Of is er een klacht over een printer die verkeerd is bezorgd? Jij zet het direct door naar de afdeling electronica! Van wonen tot muziek, jij weet alle cases bij het juiste cluster in te delen.

We zijn op zoek naar een administratief medewerker die per direc tijdelijk aan de slag kan. Je zal voor dertig uur per week ingeroosterd worden, de diensten zijn van 09.

00-15.00 uur en van 12.00-18.00 uur. Voor deze functie is werkervaring geen vereiste, belangrijk is dat je secuur kunt werken en voor jezelf de uitdaging in repeterend werk blijft vinden.

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je kan secuur werken en houdt altijd het overzicht;
 • Je kan per direct beginnen.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een mooi salaris van bruto €10,68 per uur;
 • Je bent een essentieel onderdeel van een gezellig, hardwerkend team;
 • Een tijdelijke functie waar je lekker snel aan de slag kan;
 • Met deze werkgever geef je je cv een boost!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier