Operator A (2 ploegen)
Werk Talent
Botlek Rotterdam
4 dagen geleden

Over de functie Je maakt deel uit van het productieteam op de site van Rotterdam Botlek en bent bereid om in 2 ploegen te werken in een 5-daagse werkweek.

Je takenpakket bestaat o.a. uit het laden en lossen van tankauto’s, het afvullen van product in emballage en het etiketteren van emballage.

De vaten waar je mee gaat werken wegen zo'n 20- a 25kg per stuk, deze zul je moeten tillen en plaatsen op de productielijn.

Er komt dus een bepaalde mate van fysieke arbeid bij kijken!Daarbij ben je verantwoordelijk voor het produceren van mengsels, het reinigen van installaties en schoonmaken van de afdeling, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Veiligheid is een topprioriteit, dus natuurlijk leef je de voorschriften t.a.v. kwaliteit, Arbo (veiligheid) en milieu strikt na.

Je rapporteert aan de shiftleader.

Wat wij bieden Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie bij een financieel stabiele internationaal groeiende organisatie met een informele sfeer.

Marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden Basissalaris van €2000,- tot €2200,- en een ploegentoeslag van 18% Werken voor een topwerkgever die waarde hecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling Fulltime functie voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen Ervaring in een functie van Operator Beschikking over een VAPRO diploma is een pré Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of bent bereid dit te behalen Veilig handelen en verantwoordelijkheid nemen is voor jou als vanzelfsprekend Parate kennis van brandbestrijding, perslucht, gevaarlijke stoffen (GVS) en EHBO is een pré Je bent nauwkeurig, service minded, communicatief, flexibel en kunt zelfstandig en resultaatgericht werken Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf Onze relatie is een belangrijke speler binnen de Nederlandse, maar ook wereldwijde, industriële sector.

Als distributeur is zij groot geworden met de import, opslag, verpakking, behandeling en verkoop van grondstoffen. Jouw standplaats is aan de Botlek, wat prima aan te rijden is vanuit Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier