Senior Business Controller
DAS Rechtsbijstand
Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden
source : Experteer

Ben jij de Senior Business Controller die de afdeling Business Control naar een hoger niveau helpt en de directie van DAS kan voorzien van scherpe analyses en adviezen?

Als Senior Business Controller ben je de schakel tussen het hogere management, de business en je collega’s. Je bent o.a. actief betrokken bij strategische projecten, het adviseren van de directie en het management en doet concrete voorstellen voor performance verbeteringen.

Dit ga je doen als senior Business ControllerAls Senior Business Controller fungeer je als financieel geweten van de business en ondersteun je de business met managementinformatie, financiële analyses en beslisinformatie.

Je bent klankbord en sparringpartner voor directie en management, stelt kritische vragen, geeft onafhankelijk advies (gevraagd en ongevraagd) en initieert, coördineert en bewaakt de voortgang van de planning en control cyclus.

De functie bevat verder de volgende verantwoordelijkheden : Is overal faciliterend bij het bepalen van de strategie en het concretisering van de strategie naar meetbare KPI’sDraagt zorg voor een adequate inrichting en uitvoering van de P&C processenVerzamelt en analyseert financiële gegevens voor het opstellen van uiteenlopende (ad hoc) financiële analyses en rapportagesInitieert en coördineert het (meerjaren)budget en forecast.

Toetst voorgenomen activiteiten in beleids- of werkplannen aan financiële consequenties, aanhaalbaarheid en aan bedrijfseconomische consistentieFormuleert financiële en niet-financiële kengetallen en KPI’s en sluit hierbij aan op vragen vanuit de business.

Bewaakt daarin de eigen onafhankelijke verantwoordelijkheid van de financiële afdelingVertaalt cijfermatige naar actiegerichte inzichten en adviseert hiertoe omtrent organisatie brede proces- en performanceverbeteringFungeert als eerste aanspreekpunt voor de business voor alle financiële onderwerpen.

Waar kom je terecht?Als senior business controller werk je in een divers team met 7 andere personen in Amsterdam en rapporteer je aan de Manager Business Control.

Als senior business controller ben je de kritische business partner maar bewaak je de relatie met de business en ben je een echte verbinder.

Door het snel veranderende en vernieuwende karakter van DAS is geen dag hetzelfde. Jouw inhoudelijke kennis, analytische vaardigheden en het vermogen om snel te schakelen en de organisatie en processen snel te overzien, voegen veel toe aan dit team.

In deze functie is veel ruimte voor eigen initiatief en het pakken van kansen. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid om het werk naar eigen inzicht in te richten en uit te voeren op de manier die bij jou past.

Must HaveAfgeronde WO opleiding in financieel-bedrijfseconomische richting, bij voorkeur aangevuld met RA / RC5 10 jaar ervaring in soortgelijke functieIn staat op complexe vormen van analyses, planningsinstrumenten en verslaggeving op te zetten en te onderhoudenVaardig in het geven van gespecialiseerde en deskundige adviezen met impact aan hoger managementJe brengt klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en een no-nonse, hands-on mentaliteit mee Nice to HaveErvaring als business controller in de financiële dienstverlening, bij voorkeur schadeverzekeraarOns aanbodHet betreft een functie in functieschaal 12, met een salarisrange van € 4.

516,- tot 6.694,- o.b.v. 38 uur. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Een 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en een 13e maand25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot het opbouwen van spaarurenCollectieve verzekering voor zorg- en inkomen en een pensioenregelingJezelf blijven ontwikkelen met een ruim aanbod aan online trainingen via GoodhabitzDe mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve regeling bedrijfsfitness.

LocatieAmsterdamAantal uur38VakgebiedFinance en AuditOpleidingsniveauWOCarrièreniveauProfessional

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier