Medewerker Activa Administratie
Your Professionals
Huizen, NL
5 dagen geleden

Wil jij als finance professional je carrière een flinke boost geven en je ambities waar maken binnen een dynamische, snelgroeiende retail organisatie? Dit is je kans!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Voor een organisatie in Huizen zijn wij op zoek naar een Medewerker Activa Administratie. Je komt terecht in een informeel team van 6 betrokken collega’s.

Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de volledige vaste activa-administratie van de organisatie. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het activeren van nieuwe inventaris door verwerking van inkomende activafacturen of het verwerken van mutaties van panden en inventaris die volgen uit (om)bouwprojecten.

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de inkomende activafacturen en ben je het eerste aanspreekpunt in afstemming met het crediteuren team voor wat betreft de factuurverwerking.

Daarbij ben jij binnen het activa team verantwoordelijk voor het beheer van de werkvoorraad. Er wordt verwacht dat je initiatief neemt en je een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van de interne processen.

Het bedrijf is snelgroeiend en dus ook de omvang van de vaste activa administratie. Geen enkele factuur is hetzelfde, dit maakt het werk divers en uitdagend! Binnen de organisatie zijn er continu ontwikkelingen, die ervoor zorgen dat de afdeling altijd in beweging blijft.

Daarnaast zijn zij voortdurend bezig om de processen omtrent de digitale verwerking van facturen te verbeteren. Jouw werkzaamheden op een rijtje :

 • Je controleert en verwerkt de inkomende (digitale) activafacturen.
 • Je bewaakt de werkvoorraad en doorlooptijden van de activafacturen; je vindt het leuk om het initiatief te nemen en denkt actief mee hoe deelprocessen verbeterd kunnen worden.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor het crediteuren team omtrent tijdige en juiste afhandeling van de werkvoorraad en afwijkingen en fouten op facturen.
 • Je ondersteunt de specialisten activa binnen het team met het opstellen van memoriaalboekingen, afrekenen van posten op de tussenrekening en afhandelen van de nacalculaties van (om)bouwprojecten.
 • Je behandelt aanvragen vanuit de organisatie en adviseert proactief over een juiste financiële administratie.
 • Profiel

  Als een betrokken teamplayer verover jij je plek binnen de organisatie en heb je de ambitie en potentie om door te groeien.

  Analytisch en cijfermatig ben je sterk en je hebt bedrijfskundig inzicht. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig, blink je uit in oplossingsgericht denken en neem je graag het voortouw om knelpunten op te lossen.

  Je bent een echte aanpakker en herkent je in onze no-nonsense mentaliteit, kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik jij over het volgende :

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie).
 • Je hebt 2-5 jaar werkervaring op het gebied van (crediteuren / activa) administratie, ervaring met het voeren van een activa- of projectadministratie is een pré.
 • Kennis van Office is vanzelfsprekend en ervaring met SAP is een pré.
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Duits en / of Engels.
 • Aanbod

 • Een interessante, veelzijdige functie met mooie interne (internationale) doorgroeimogelijkheden.
 • Ruimte voor zelfontplooiing en ondernemerschap binnen een ambitieuze en groeiende organisatie.
 • Een afdeling volop in beweging waar digitalisering en efficiënt werken constant worden geoptimaliseerd.
 • Goede arbeidsvoorwaarden. Wil jij meer weten of direct solliciteren?Voor meer informatie bel / app Roman Rahimi op 06-82139758 of stuur je cv direct naar r.rahimi yourp.nl
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier