Buschauffeur met D-rijbewijs
Syntus
Almere , NL
1 dag geleden

Als buschauffeur draag je zorg voor een 'vanzelfsprekend goede service', wat leidt tot 'vanzelfsprekend goed openbaar vervoer'.

Daar rekent de reiziger op en daar doen wij als Keolis ongewoon goed ons best voor.

Daarmee bedoelen we dat je als buschauffeur verantwoordelijk bent voor het veilig en comfortabel vervoeren van reizigers van A naar B.

De reizigers zijn jouw klanten en jij ben hun gastheer of gastvrouw. Je bent behulpzaam, netjes in je voorkomen, gastvrij en collegiaal.

Als buschauffeur werk je in wisselende diensten. Een weekend-, vroege ochtend- of late avonddienst is voor jou geen probleem.

Hierdoor kan je jouw werk ook goed combineren met jouw hobby's of de zorg voor je gezin. Uiteraard gebeurt dat allemaal in overleg met jouw manager en de afdeling planning die jou in jouw werk ondersteunen.

Parttime werken is bij ons ook mogelijk.

Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel (Salland en Twente), Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal.

Dat doen we met ruim 2300 medewerkers, 700 bussen, 25 treinen en bijna 600 deelfietsen.

Onze klanten zijn onze gasten. We brengen hen graag ontspannen en veilig naar hun bestemming. Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn.

In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw.

Daarnaast investeren we in goed werkgeverschap (PSO trede 2, certificaat Gender Equality) en hechten we grote waarde aan integriteit, veiligheid en duurzaamheid.

Inmiddels is 40% van onze bussen volledig elektrisch. In Gelderland en Overijssel lanceerden we de grootste e-vloot van Europa in één keer.

Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde opererende mobiliteitsonderneming Keolis. Ieder jaar vervoeren we met 68.

000 medewerkers bijna 3,5 miljard reizigers in 15 landen.

 • MBO werk- en denkniveau
 • Geldig rijbewijs D met code 95
 • In het bezit van eigen vervoer
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal
 • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen
 • Bereid zijn om in wisseldiensten te werken (vroeg / dag / laat / weekenden)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier