Hartelijke Helpende Plus
Solution4care
Helmond, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Op een mooie locatie in Helmond bevindt zich een moderne residentie. Ouderen kunnen hier heerlijk wonen op de manier zoals zij al jarenlang gewend zijn in hun voormalige eigen woning, al dan niet met hun partner.

Er is 7 dagen per week en 24 uur per dag iemand aanwezig om de gewenste zorg te verlenen. En jij kunt deel uit maken van dit team!

De diensten die je gaat werken, kunnen vroege of late diensten zijn, veelal 8 uur per dienst. De bewoners wonen zelfstandig en jij ondersteunt waar wenselijk.

Medicatie hebben bewoners in hun eigen appartement liggen, dit mag uitgedeeld worden op het moment dat de bewoner ze moet innemen.

Verder is er vrijwel altijd een gastvrouw aanwezig in de residentie. Er is een vast dagprogramma aanwezig. Tussen de vaste momenten door is er voldoende tijd en ruimte voor jou én de bewoners.

Vaardigheden

We zoeken een Helpende Plus met een warme persoonlijkheid die kwaliteit van leven en zorg hoog in het vaandel heeft staan.

Niet werken onder enorme tijdsdruk, maar juist alle tijd en aandacht voor de bewoners hebben, dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Je bent zelfstandig en hebt een respectvolle houding. Je weet hoe je aansluiting kunt vinden bij de bewoners en vindt het fijn om voor oudere mensen te zorgen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier