Weekendhulp Kassa
Intratuin
Rosmalen, NL
3 dagen geleden

Intratuin Rosmalen zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature Weekendhulp Kassa’ (0-16 uur per week).

De functie

Ons kassa team zoekt versterking van enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulpen. Het gaat om weekendwerk op de koopavond, zaterdag, zondag en feestdagen.

Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten.

Ook ben je met je collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken.

Incidenteel word je bij andere afdelingen ingezet. Erg belangrijk : het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag).

Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.

Wij bieden :

Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief.

Het werk is ook goed te combineren met school of studie. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t / m zondag.

Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier