medewerker green
Ranzijn
Aalsmeer
1 dag geleden

Voor onze winkel in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime Medewerker Green (m / v).

Ranzijn tuin & dier

Ranzijn tuin & dier is een tuincentrum en dierspeciaalzaak met een eigentijds assortiment voor tuin en dier. Wij staan voor kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Met deze vier kernwaarden in ons DNA verankerd spannen wij ons iedere dag in om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken.

Functie

Als verkoopmedewerker op de afdeling Green speel je een belangrijke rol in het verkoopproces van ons groenassortiment. Je adviseert en informeert onze klanten over planten, struiken en bomen en de verzorging hiervan.

Daarbij zorg je ervoor dat de planten optimaal worden verzorgd en dat de winkel altijd netjes is een verkoop bevorderende uitstraling heeft.

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee het visitekaartje van onze winkel.

W at we vragen

Wij zijn op zoek naar een vakman / vakvrouw met groene vingers! Bij voorkeur heb je een MBO-2 opleiding gevolgd in een groene richting en heb je werkervaring opgedaan binnen de detailhandel en / of tuincentrumbranche.

Uitgebreide kennis van kamer- en tuinplanten is een must. Je dient bereid te zijn om eventueel op koopavonden, zaterdagen en zon- en feestdagen werkzaam te zijn.

Wat we bieden

Ranzijn biedt een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao Retail non-food, module Tuincentra. Verder vinden wij kwaliteit en vakmanschap belangrijk : wij investeren door middel van opleidingen en trainingen in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Je komt te werken in een team vol tuin- en dierliefhebbers die naast klantgerichtheid en hard werken gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier