Baliemedewerk(st)er
Bakker & Bosch
Waalwijk
1 dag geleden

Welke uitdaging hebben we voor jou?

Als je de functie mag omschrijven in twee woorden dan zouden dit zorgvuldig en accuraat zijn. Je komt te werken bij een klein bedrijf waarbij jij een afwisselende rol gaat bekleden.

Dit is een functie die ideaal is voor iemand die niet graag stil zit en waarbij geen één dag hetzelfde zal zijn.

Je begint de dag met het bijwerken van je mail totdat er twee potentiële klanten de winkel in komen lopen. Jij heet ze een warm welkom en vervolgens ga je met ze in gesprek te kijken waar je ze bij kan helpen.

Nadat je weer terug bent achter de balie werk je de orders bij en zorg je ervoor dat de winkelvoorraad op orde is. Ondertussen gaat de telefoon, je hebt een aannemer aan de telefoon die in de buurt bezig is met een project alleen niet alle spullen zijn goed geleverd.

Hij vraagt aan jou of jullie nog een aantal tegels op voorraad hebben liggen. Omdat je net alle voorraden hebt bijgewerkt weet je direct deze nog voorradig zijn en dat er straks nog een aantal nieuwe worden geleverd.

Je spreekt een tijd af met de aannemer zodat hij alles kan ophalen en laat de bestelling alvast klaarleggen door je collega in het magazijn.

In je ooghoek zie je een vrachtwagen het terrein op rijden die de nieuwe voorraad komt leveren. Inmiddels zijn er weer verschillende klanten binnengekomen die je helpt en komt de aannemer binnenlopen die zijn producten komt ophalen.

Jij loopt direct met hem mee naar achter om zorgt er samen met de magazijnmedewerker voor dat alles ingeladen wordt zodat hij z.

s.m. weer verder kan. Ondertussen zing je samen met de magazijnmedewerker nog even het nummer mee dat op de radio te horen is en ga je weer naar binnen.

De dag is voorbijgevlogen en de eerste collega wenst je alweer een fijne avond. Jij zet met een voldaan gevoel je computer uit, kijkt nog eens achterom en wenst je collega’s allemaal een fijne avond en gaat naar huis om na deze wisselende dag even lekker te genieten van je van je vrije avond.

Wat ga je doen?

Zoals hierboven benoemd betreft het een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je komt te werken in een klein team van ongeveer 15 medewerkers waarbij jij de verbindende factor gaat zijn.

Werkzaamheden zijn : verwerken van orders, plaatsen van bestellingen, adviseren van en verkopen aan klanten (zowel particulier als aannemers en bouwbedrijven) en spring je bij waar hulp nodig is.

Waaraan dien je te voldoen?

Inmiddels heb je gelezen dat het een interessante functie is waarbij je diverse petten op zet. Hier heb je ook geen passende opleiding voor en zoeken wij iemand die van aanpakken weet, werk ziet liggen en vooral iemand die accuraat en zorgvuldig te werk gaat.

Kennis van de bouwmaterialen is een pré. Wanneer je hier niet voldoende over bezit dan worden er ook interne opleidingen / cursussen aangeboden.

Mocht je juist toe zijn van de buitendienst / werken op de bouw naar een functie op kantoor / showroom? Schroom dan niet om te reageren.

Vakmensen met kennis zijn altijd welkom!

Wat bieden wij jou?

De baan waarbij jij al je passie en ervaring kwijt kan met het adviseren en verkopen aan klanten. Gezien het kleine en vooral hechte team aan medewerkers ligt bij jou de taak weggelegd om ervoor te zorgen dat alles tiptop geregeld en op orde is.

Het betreft een 40-urige werkweek. Werkdagen zijn maandag t / m zaterdag (vaste vrije dag op donderdag) en één keer in de vier weken ook de zaterdag vrij.

Naast je wettelijke vakantiedagen heb je tevens recht op 12 adv-dagen die ze zoveel mogelijk op de zaterdag inplannen.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever betreft een groothandel in de bouwsector die regionaal goed bekend staat. Ze leveren diverse bouwmaterialen voor zowel particulieren en professionals.

Dit zijn bouwmaterialen voor zowel grote als kleine projecten. Daarnaast is er genoeg aanbod aan materialen voor zowel binnen- als buiten.

Van sierbestrating, tegelwerk tot aan diverse houtsoorten je kan er altijd voor alles terecht. De organisatie telt in totaal zo’n 15 medewerkers die als één team te werk gaan en er elke dag alles aan doen om het maximale eruit te halen.

Het is dan ook een informele organisatie waar persoonlijkheid erg belangrijk is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier