Storingsmonteur
Actief Werkt
DRONTEN, NL
6 dagen geleden

Wij zoeken een techneut die een uitdaging niet uit de weg gaat. Als medewerker technische dienst bij onze opdrachtgever ga je aan de slag met verschillende machines en productielijnen.

Aangezien onze opdrachtgever graag investeert in de productielijn krijg je te maken met nieuwe ontwikkelingen. Om deze reden ben je naast mechanische werkzaamheden ook bezig met besturingstechniek.

Het echte programmeren hoort niet tot jouw takenpakket.

Je werkt in deze functie in een twee ploegen dienst. Onze opdrachtgever streeft er naar om op korte termijn in een verschoven dagdienst te gaan werken.

Onderhouden van de machines en de productielijnen

Het ombouwen van de diverse lijnen

Het oplossen van storingen

Het vervangen van onderdelen

Alle overig voorkomende technische werkzaamheden

Wat vragen wij van je :

Voor deze functie zoeken wij een medewerker technische dienst die naast mechanische kennis ook over kennis van besturingstechnieken beschikt.

Ervaring in een soortgelijke functie is belangrijk. Hiernaast zoeken wij iemand met een flexibele instelling die denkt in oplossingen.

Ervaring in een soortgelijke functie binnen de procestechniek.

Een afgeronde technische MBO opleiding. Bijvoorbeeld, mechatronica, WTB of elektrotechniek.

Ervaring in de foodindustrie is gewenst

Leergierig en initiatiefrijk

Communicatief vaardig

Ben jij wel technisch ingesteld, maar beschik je (nog) niet over de gevraagde werkervaring dan ben je altijd welkom om te reageren.

Wat wij jou bieden :

Een technische functie vol uitdagingen bij een innovatieve organisatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier